6. rész

4.7K 305 50
                                    

এ Leeloo szemszöge এ

Taehyung elment állítása szerint valami megbeszélésre, de hát fogalmam sincs mi az igazság, úgyhogy nekem nincs nagyon más dolgom a fekvésen kívül. Épp elég időm lett így a holnapi napon gondolkodni. Hiába mutatom azt, hogy én vagyok a nagy és erős lány, belül rettegek. Nagyon félek mindentől, ami rám vár. Tudom, hogy a némaság nagyon sok terhet levesz a vállamról, főleg úgy, hogy Tae mellettem áll támaszként. De ki tudja, ez meddig tart. Nem tudom kiverni a fejemből a pletykalapokon sorakozó cikkeket és képeket. „A híres és gyönyörű modell, Rosette Madrigale az eddig ismeretlen, de munkásságai által egyre népszerűbb koreai férfival, Kim Taehyunggal kavar. Nem tudjuk, hogy a gerlepár románca mennyire tartós, de mint a képeken láthatjuk, elég mély a kapcsolatuk. Még azt sem feltételezhetjük, hogy kapcsolatban vannak, ugyanis ez az első alkalom, hogy őket együtt kapták lencsevégre. De az biztos, hogy Rosette rajongói szinte kivétel nélkül támogatják a lányt. Kim Taehyung végülis egy nem akárhonnan szakasztott fiú, sok lány szeretné magának tudni." Miért kell nekem itt szenvedni, ha Rosette ugyanúgy megtenné neki azokat, amiket tőlem elvárna. Én valóban elhittem, hogy nem vagyok reménytelen eset, ha egy Taehyung féle befolyásos srácnak megakadt rajtam a szeme. De aztán összemérem magam Rosettevel, és már meg is változott a véleményem. Ilyen lányok valók neki. Gyönyörű, kecsesen vékony, gazdag, híres, csinos. Én semelyik sem vagyok. De akkor mi a francot akar tőlem?!

এএএ

Csütörtök este feszengve néztem a tükörbe. Ezen pár napoknak köszönhetően, bár alig észrevehetően, de a rendszeres és méretes adagú étkezések meghozták a hatását. Csak pár millimétert egyenesedett behorpadt hasam, de nekem ez is haladásnak számított. Nem kaptam feszülős ruhát, amit értékeltem. Nem az én testalkatomnak találták ki azokat a cuccokat. Ezt a gyönyörű estélyit Renee hozta nekem megint, viszont ez nem Tae kívánsága alapján lett kiválasztva. Elvileg Taehyung apja a ludas. Nem gondoltam volna, hogy majd pont ő fog nekem ruhát választani és küldetni. Ha az ízlése minden Kimnek ilyen jó, mint a két férfinak, akkor egy egész divatdiktátor gárdát lehetne toborozni a rokonokból. A puha selyemanyag szinte cirógatta bőrömet. Lehet, hogy sokaknak túlzás lenne ez a ruha, de nekem annyira megtetszett már az első pillanattól fogva, hogy soha nem akartam levenni magamról. Valahogy teljesen én voltam, mintha rám öntötték volna. Az alap szín halvány vajszínben dominált. Felső része ujjatlan, és azonos ütemben váltakoztak rajta feketén a madár minták. Szoknyája egyszínű fekete volt, csak az alján jelent meg a vajszín csipke. Lábamra egy egyszerű szandált húztam, ugyanis megbántam az utóbbi alkalommal a tűsarkút. Hajamat feltűzték a fodrászok egy kontyba, ami látszólag rendetlennek tűnhetett, de direkt ez volt a cél. Pár fonat vonult végig a frizurán, és beleolvadtak sötét tincseimből összeállított konytba. Arcomra nem tettem sminket, csak szempillaspirált meg ajakfényt használtam. Tae apját az egyszerűség kedvelőjének képzeltem, és konkrét farsangi arcfestésben nem akartam elé állni. Maradtam a szolid megszokottnál, amely szinte láthatatlan. Egyetlen bökkenő az a fémnyakörv volt, amit Taehyung aggatott rám. Azt mondta, hogy soha nem vehetem le. Már többször megkíséreltem, hogy nélküle legyek, de mindig visszatetette. Mondjuk még ő sem látta a piros foltot, amit a fém okozott allergiás bőrömön. Viszketett és fájt.
Renee kopogott a fürdőajtón, hogy lassan ideje lenne kivánszorognom, mert Taehyung már vár, és türelmetlenkedik.

Kelletlenül sétáltam a nappaliba, ahol Tae fekete öltönyben feszített a kanapén ülve. Fehér inget viselt alul, szőke tincsei szépen, rendezetten simultak fejére, mintha firtatni akarná azt, hogy neki ez is jól áll. Kezeit a zsebébe csúsztatva tartotta, mintha egy James Bond filmből szakasztották volna. Amint észrevett, felpattant, és mérgesen kapta rám tekintetét. Végigmért, és szeme dühös csillogása lassan megenyhült.

A véres hullámvasút [kth] ✓Kde žijí příběhy. Začni objevovat