22. rész

3.2K 204 16
                                    


Teljesen a pincébe vettük az irányt. Lifttel is hosszú percekig döcögtünk lefelé. Gyalog bele sem akarok gondolni, mennyi idő lett volna megtenni ezt a sok lépcsőt. Egy hatalmas, de tényleg hatalmas, komplett kisebb falu alaprajzának elegendő területnyi terem húzódott a föld alatt, ahova jöttünk. Itt rengeteg akadály, edzőterem része és kis épületdobozok is sorakoztak. A falak és a padló is feketére volt festve, csak a plafonon futottak végig a LED-lámpák, halvány fényt szórva a teremre. Voltak, akik az akadályokon futkároztak fel-le, esetleg valaki pisztollyal vagy shotgunnal lövöldözött egy üvegfallal elválasztott céllövöldéhez hasonló gyakorlóteremben. Mások boxoltak hol egymással a rengeteg ring egyikében, hol boxzsákot püföltek. Voltak, akik nyújtottak, erősítettek, kötelet másztak vagy egyéb ilyesmi. Tátott szájjal forogtam körbe-körbe, hogy felfedezzem a terepet. Ezt egyáltalán hogy tudták itt kivitelezni ilyen profi módon? Szinte varázslatos volt, a sok sötétség, komorság és izzadtságszag ellenére. Ahogy mindenki keményen dolgozott és nem adta fel, ha nem sikerült valami.

-Ez a gyakorlóterem. Itt minden megvan, amire szükségünk lehet. Kommandó szimulátor részleg.- mutatott egy teljesen koromfekete szegletre, lámpák sem voltak ott, ahol "őrök" járkáltak fel-alá, és sasszemmel figyelték az éppen előlük bujdosó embereket.- Edzőterem, éppenséggel fal nélkül. Lövészet, természetesen elválasztva. Akadálypálya, ring, ketrecharc is megesik néha. Meg még sok más. Mindent megtalálsz itt, még golflabdatartó kis szögecske is van a raktárban.- magyarázta nevetve. Mosolyogva bólintottam egyet.- Ja igen, és azok a pici kis alig háromszor három méteres termek fallal körülvéve, azaz dobozok, mind öltözők, raktárak meg ilyen helyek. Meg vannak számozva, szóval ha keresel valamit, és azt mondják, hármas doboz, akkor ezek között keresd!

-Értettem.- biccentettem határozottan.- És most mit kell csinálnom?

-Megkeressük Jadent. Ő a nagyfőnök itt, célszerű tőle kérdezni, ha valami nem világos.- indultunk el a fal mentén a boxosok felé, hogy ne zavarjunk meg senkit a szlalomozásunkkal.

Legnagyobb meglepetésemre tetovált lányok, nők is püföltek zsákokat, bábukat, olyan mesteri ütésekkel és rúgásokkal, hogy eltátottam a számat. Testük színtiszta izomból állt. Belőlem is ilyen terminátort szeretnének faragni?Egy barna bőrű sráchoz mentünk, aki amint észrevett minket, abbahagyta a boxolást. Megállította a zsák kilengését a láncon, amit egy hosszú, vízszintes, stabil vasrúdra rögzítettek, tekintve hogy a terem plafonja túl magasan volt a lógatáshoz, és így oldották meg az alacsonyabb mennyezetet. Levette magáról a kesztyűt, és letörölte a homlokáról az izzadtságot. Egy vörös rövidnadrágot viselt, póló nélkül. Tökéletesre faragott felsőtestét páholyból csodálhattam meg, ahogy verejtéktől csillog. Oldalát fekete tetkó díszítette, ami felfutott mellkasán át a nyakáig. Zöld szemeivel gyorsan végigmért.

-Cső.- fogott kezet Donnal.- Jaden.- biccentett egyet felém még kissé kapkodva a levegőt.

-Leeloo.- mutatkoztam be én is.

-Próba?- nyúlt a kulacsáért Jaden, és párat kortyolt belőle.

-Aha.- biccentett Donald.- Mivel kezd?

-Először is átöltözik. Nincs nálad edzős cucc, ugye?- nézett rám, mire megráztam a fejem.- Akkor majd adnak, csak a méreted kell. Bemelegítesz alaposan, aztán az akadálypályával kezdünk.

-De..- kezdtem zavartan, mire mindkét srác kíváncsian nézett rám.- Egyáltalán nem vagyok sportos fajta. Nagyon régen mozogtam, nem fogom bírni.

-Nyugi, nem lesz nehéz. A felvételi sose kemény annyira, utána majd erősödsz, aztán minden oké lesz.- mosolygott rám bátorítóan Jaden.- A kettes doboz a női öltöző.

A véres hullámvasút [kth] ✓Where stories live. Discover now