34. rész ~ 18+

5.3K 202 18
                                    

"-Dugj meg!- suttogtam elfúló hangon, testem pedig hevesen remegett, beleegyezését adva arra, ami kijött a számon. Testem, szívem ezt akarta, az agyam meg akkor már a Jupiteren túl járt."

Taehyung szemei elkerekedtek, és áthatóan fürkészte az arcomat, hátha a hazugság egy apró rezdülését fedezheti fel a vonásaimban, miszerint én ezt nem gondolom komolyan. De igenis halálosan komolyan gondoltam.

-Hogy.. Mi?- rázta meg a fejét teljesen értetlenül.

-Jól hallottad.- suttogtam a szájára, és most én kezdeményeztem egy csókot. Egyszerűen nem tudtam betelni ajkai ízével, többet és többet akartam, mint valami finom édesség.

-De miért? Hiszen én legutóbb is elárultalak, mikor lefeküdtünk.- hápogta kissé zavartan. Ez megmosolyogtatott, olyan volt, mint egy félénk kisfiú, aki nem meri kimondani a véleményét, hátha rosszul sül el a dolog.

-Az lehet. De elmondtad annak is az okát. És én jelenleg vibrálok, annyira szeretném, ha szexelnénk.- nyaltam meg a számat a szemébe nézve, és újra puszikat kezdtem nyomkodni a szájára. Látszott rajta, hogy feltüzeli ez a szimpla mondatom, majd nagyot nyelt, ezzel megerősítve a gondolataimat.

-Részeg vagy, Leeloo. Nem fogom így megtenni, nem gondolkodsz tisztán.- mondta szaggatottan pár csók között, amiket mindig viszonzott, ezzel engem a felhők fölé repítve. Hiszen arra számítottam, hogy ellök magától.

-Maximum te teszel részeggé.- suttogtam alig hallhatóan.- A piának nincs ekkora hatása rám, mint neked.

-Leeloo..- suttogta alig hallhatóan, mintha csak ellenkezni akarna, én azonban nem hagytam magam. Ajkaimat nyakára tapasztottam, hiszen tisztában voltam vele, hogy ez a gyengepontja. Végighúztam a nyelvem ütőerén, ami halványan látszott vékony bőre alatt. Egy erőtlen nyögés csúszott ki a száján. Eközben én óvatosan kicsúsztattam a lábaimat kezéből, hogy leereszkedhessek a földre. Testem hozzásimult az övéhez, így tökéletesen érezhettem az egyre feszesebbé váló nadrágját.

-Nos, nagyfiú.- mosolyodtam el, mikor már kellően szétostromoltam selymes nyakát.- Ha szeretnél folytatást, tudod, hol találsz.

Kislisszoltam a teste és az ajtó közül, és ügyelve, egy utolsó röpke simítással az ágyékán tegyem fel a pontot az i-re. Hallottam magam mögött mély morgását, amíg bevonultam a szobámba, ezzel elkönyvelve magamban a sikert.

Ahogy teltek a percek, úgy kezdtem egyre jobban elbizonytalanodni ott egyedül az üres helységben. Nem jött utánam. Basszus, tudhattam volna, hogy az ilyen viselkedéssel csak el fogom magamtól riasztani. Hiszen Rosette is emiatt utáltatta meg magát vele, túl nyomulós volt, és erőltette a szexet. Pont, mint én most. Hogy gondolkodhattam ennyire hülyén? Mit is képzeltem?

Lehunytam a szemem, és próbáltam lenyelni a gombócot, ami a torkomba szorult, és nem akart eltűnni onnan. Lehajtott fejjel üldögéltem az ágyon, mikor már feladtam a várakozást, pedig mennyire kívántam már őt..

Levettem magamról a pólót, így csak egy pamut rövidnadrágban és melltartóban hasaltam el a fekhelyemen. Ujjammal a párnahuzat szélével játszadoztam, enyhén könnyfátyolos szemekkel. Fájt a visszautasítás, egy nő lelkének ez mégis csak egy nagy seb. Lesüllyedtem odáig, hogy én kezdeményeztem a szex gondolatát, felajánlottam a testem életemben először, és elutasítást kaptam. Többet sem fogok én lépni először, az is biztos.

Halkan szipogva töröltem le az arcomról a könnycseppeket. Hasogatott a mellkasom a rossz érzéstől, hiszen az is épp elég kín, hogy elutasítanak, nem hogy ráadásul az teszi ezt veled, akit szeretsz titokban már elég régóta.

A véres hullámvasút [kth] ✓Where stories live. Discover now