İMZA GÜNÜ! (İSTANBUL CNR KİTAP FUARI)

1.9K 28 16
                                    

Merhaba Pırlantalar!

Bir sene ne de çabuk geçti... Geçen seneki İstanbul CNR Kitap Fuar'ı, benim katıldığım ilk fuardı. :') Allah devamını getirsin, hep birlikte daha nice imza günleri görelim İnşallah.

Şimdi...

11 Mart Pazar, yani yarın, saat 12.00-13.00'da İstanbul CNR Kitap Fuar'ındayım. Epsilon standında, sohbet edebilmek ve kitaplarınızı imzam ile kavuşturabilmek için sizleri bekliyor olacağım. İstanbul TÜYAP'ta gelemeyenleriniz olmuştu, umarım bu imzaya katılım gösterebilirsiniz. :) Ayrıca, daha önceki herhangi bir imzama katılmış olsanız ve kitaplarınız imzalı olsa da geliniz efendim. Yeni bir tarih açar ve tekrar imzalarım, hem nostalji de olmuş olur... Amaç sohbet edebilmek, sarılabilmek. Hatta yanınızda kitabınız yoksa dahi gelin, bana bir merhaba deyin. (Bunu her seferinde söylüyorum.) Beni hiç yalnız bırakmadınız, bu imzada da bırakmayacağınızdan eminim. Arkadaşlarınızla, ailenizle çıkın çıkın gelin. İstanbul benim şehrim olduğu için, daha da kalabalık olalım istiyorum. :))

Beni ve kitaplarımı daha yakından takip edebilmek için ise Instagram'ıma uğrayın derim. (Kullanıcı adım: vildanVNK) Ve bu arada, Wattpad'e yeni kurgularla dönmeme az kaldı diyebiliriz. :')

Yarın buluşabilmek, sarılabilmek, sohbet edebilmek dileğiyle. Kendinize çok iyi bakın Pırlantalar. Ve içimden gelen bir hatırlatma var: Hayatınızın merkezine yalnızca kendinizi koyun, bu konuda bencil olun ve sizi kimsenin üzmesine izin vermeyin. Her insan bir değerdir, değerlidir. 

Hoşçakalın.

VİLDAN NUR KARAOĞLAN 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 10, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

MÜSTAKBELİMWhere stories live. Discover now