MÜSTAKBELİM-2 ÇIKIŞ TARİHİ & İMZA GÜNÜ

2.7K 50 10
                                    

Günaydın Pırlantalar!

MÜSTAKBELİM-2, 4 Kasım 2017 itibariyle satışa çıkmış bulunmakta... MÜSTAKBELİM-2'nin dağıtımı (D&R'a, Nezih'e ve diğer tüm kitapçılara) henüz başlamadı. Muhtemelen yarından itibaren başlar. Eğer olur da kitapçınızda MÜSTAKBELİM'i (1 veya 2'si fark etmeksizin) göremezseniz lütfen isteyin, kitapçınız muhakkak getirtecektir. İnternet sitelerinde (Kitapyurdu, Okuoku vb.) ise satış başladı. İnternetten indirimli fiyatıyla alabilirsiniz. :) 

MÜSTAKBELİM-2, İstanbul TÜYAP'ta sizlerin karşısına çıkacaktı, kitabın çıkış tarihini sürpriz olsun diye söylememiştim. (Ve birde matbaa durumları vardı, çıkış tarihinden de emin olmak istedim. :) ) 

Ve bugün İstanbul TÜYAP'ta, saat 13.00-14.00 arasında imzam olacak; sizleri kesinlikle bekliyorum! Kitabın dağıtımı tüm kitapçılara ilerleyen günlerde başlayacağı için, bugün herkesten önce TÜYAP'tan kitabı temin edebilirsiniz. (Fuar boyunca MÜSTAKBELİM 1 ve 2, standda sizleri bekliyor olacak) Kitabı almasanız dahi bana "Merhaba Vildan" deyin, benim için yeterli. :) 

Sizi seviyorum. 

VİLDAN NUR KARAOĞLAN 


MÜSTAKBELİMWhere stories live. Discover now