15.2.2018 Štěstí? 78.

12 0 0
                                    

Rychle jsem natáhl na sebe strakatý kalhoty a mikinu. Cejtīm se trochu jako Popelka. Usměju se sám pro sebe. Jsem šťiastný konečně po tolika letech . Nemůžu tomu uvěřit. Jdu rychle do studia a znovu to vidím !                                              Milujeme spolu tančit . Cejtīm naše těla se dotýkají. To mě vždycky hrozně vzruší. Krásná hudba Argentinskýho Tanga. Vše je jako ve snu. Naše oči se setkali čtu v jeho očích nekonečnou něhu. Sklopím zrak. On mi zašeptal nestyď se že na nás všichni koukaj majì nás rádi! Potlesk nadšení! Jste skvělí! Neznatelně jsme se uklonili.

Vpadl jsem do studia. Kromě Toma a Stevena přišli ještě čtyři kluci který jsem potřeboval. Promiňte za menší spoždení. Omluvil jsem se . Nic se nestalo .....Začli jsme pracovat. Snažil jsem se soustředit myslím že jsem to zvládl. Je to můj poslední album chci se věnovat jemu a filmu. To si přeje a to chci i já.

Aperitiv. Prosím pánové. Začli jsme si moc hezky povídat . Především o naší budoucnosti. Nepadlo slovo o minulosti . Měli jsme ruce na stolu. On mi držel ruku a prstem mi ji hladil celou dobu než jsme začli večeřet.

 On mi držel ruku a prstem mi ji hladil celou dobu než jsme začli večeřet

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

Večeře bylo to nejlepší a nejvýbranĕjší.Předkrm se skládal z kaviáru a topinek. Moc mě to chutnalo. Dokonce jsem si dal druhou skleničku Šampusu. Vyprávěl mě o budoucnosti co budem dělat co změníme v našem domě. ... Nechtěl jsem ho přerušit jen jsem ho poslouchal , jeho hlas mě dával důvěru a velkou naději že vše bude už konečně dobré.  Přišel teplý předkrm z nadívaných hřibů. Výborná volba Coline je to výtečné. Děkuji Jarede. Přišel majitel. Pánové za čtvrt hodiny se bude podávat hlavní chod. Poděkovali jsme hezky.
Taky přemýšlìm Jarede o tych pejskàch. Dva že? Nemohl jsem pronýst ani slovo. Vĕdĕl že to je můj sen roky. Dĕkuji že sis na to zpomĕl. Coline. Stiskl mi ruku. Až skončìš a budem spolu tak vše zařìdìme. Jseš moc hodný Coline ani si to nezasloužìm.

Přešli dvĕ hodiny. Plný pràce. Cejtìm se moc dobře. Smĕjem se a vtipkujem.Tak co Tome cos koupil manželce včera? Kàvu màm obĕdnat? Šest coffe ok. Steve prosìm zavolej do bistra.
Jdu zavolat. Mà výbornou nàladu. Za tìm je ten tajemný muž. Jsem si jistý.
No tak Tomo na večeři jste šli ? To je hezký. Obĕdnal jsem to. Dĕkuji Steve. A ty dals dàrky kamàràdkàm? Jo jo.... Zkazil mĕ nàladu nĕjakej hulvàt. Jared zpozornĕl. Všiml jsem si toho. Kdo co? No màlem mĕ vlìtl pod kola na parkovišti nějaký kluk.. Jo potom co jsme se viďĕli na parkovišti. Ten fotr toho kluka na nĕho nedal pozor. Kluk jezdil mezi autama. Asi ten tàta byl nĕjakej cvok. Naštĕstì se nic nestalo. Kluk se polekal akoràt. Ten tàta byl sprostej . A kecal nĕjaký kraviny. Jared mĕ sledoval . Jeho pohled mĕ přìmo probodàval. Takovej zarostlej chlap s cizým přìzvukem.
Steve to se nĕkdy může stàt každýmu.  Proč myslìš že  to byl cvok? On ti nĕco řekl? Vidìm jeho zàjem o tuto udàlost.Nevìm ale proč. Všichni zpozornĕli ve studiu. Křičel jak bejk že jsem blbej řidič. A potom . Že mà nĕco z Marsu co nàm chybì nebo nĕco takového. Vůbec jsem mu nerozumĕl. Zvonek. Coffee. Jeho oči zàřili . Jsem si naprosto jist. 

Najednou přišli tři číšníci s vozíkem na servírování. Stříbrné poklicky na mísách. Vīno bílé . Vše vyndali na stůl.  Začli všichni tři zároveň otvírat pokličky. Celý nadívaný losos. Salát a dort. Jeden rychle odkostil rybu a druhý porcoval.  Třetí připravil dort. Můj pohled padl na dort. Bílý dort  s býlīma růžema. Velký asi pětikylovy.

To je pro tebe podal mě sametovou krabičku

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

To je pro tebe podal mě sametovou krabičku. Otevřel jsem ji. .... Třásli se mi ruce. Na sametu leželo srdíčko . Bylo to něco nádherného. Vyrazilo mi to dech. Bylo to  srdíčko sestavený s diamantů. Je nádherný Coline. Tos nemusel..... Moc děkuji. Do pr.....zas jsem tak dojatý. On vstal a přišel ke mně. Vzal srdíčko do svých rukou. Stoupl si mi za záda.
Dal mi ho na krk. Zašeptal mi jseš můj jenom můj na vždy. Pokračování

White Rose! Farrelleto kniha 8!!!!Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon