? Steve. True Detektive 68.

13 0 0
                                    

Ne Coline podepsali jsme že bankovnì ùčty budou zvlàšť. To je ve svatebnì smlouvĕ. Ne?

Nĕco se ti nelìbý ? Nĕco jsem ti sebral? To ne to ne Coline akoràt... Jseš doma? Beruno? Jsem kluci odešli před hodinou. Ručičky tĕ nebolej? Ne chci abys mĕ obejmul . Chlapečku hezkej přijdu hned pozamykám to tady a přijdu ok? Ano chci abys přišels.

 Chlapečku hezkej přijdu hned pozamykám to tady a přijdu ok? Ano chci abys přišels

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Chceš zlato? Za hodinu jsem tam. Colin se zastavil v Los Feliz v cukrárně koupil dort . Bylo pět hodin času L.A.

Musím si ho udobřit přehnal jsem to v tý knihovně

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Musím si ho udobřit přehnal jsem to v tý knihovně. Dokonce přišel i hlídač. Málem byl skandál a to nechci. No nic. Někdy mě leze na nervy to je vše.
Vidìm jednoho muže nese krabici asi z cukrárny nevidím mu do obličeje. Vystoupil z drahého černýho auta. Sportovní oblečení triko šedý s texaskama. Co vlastně tady dělám? Co mě je do toho ? Nevím měl jsem takový nutkání jít sem. Nemůžu vidět kdo to je. Ale fascinuje mě. Možná nějaká návštěva z Hollywoodu? No on se ohlídl na všechny strany vytáhl klíče a otevřel si. Zmizel Co teď .... Zavřel vrata. Já jsem naproti. Počkám ještě chvíli a půjdu domů to nemá cenu. Pomyslel si Steve. Nebo se mi to vše zdálo?
Ne vidím ho že se směje že je vtipný. Ale když si myslí že ho nevidím je zamyšlený a smutný. A ty modřiny na zápěstí? A poprvé jsem to neviděl.
Kdo je ten muž! I kdybi jsem měl tady zůstat do rána přijdu na to.
Steven si hrál s telefonem. Začlo se stmívat. Najednou se rozsvítilo světlo vyšel Jared a za ním ten muž. Teď už je tma nerozeznàm jeho obličej. Chvíli stáli u venkovních dveřích. Světlo z domu padalo na ně nerozsvitili venkovní světla. Mluvili asi pět minut. Jared šel k němu ještě blíž že jejich těla se dotýkala. Ten muž byl výší než Jared. A vypracovaný . Neznámí muž se obrátil ke svému autu. Asi byl na odchodu. Šel rázným krokem ke svému autu . Jared se na něho koukal jak odchází. On si sedl do auta . Najednou Jared rychlīm krokem byl u auta. Ten druhej znovu vyšel. Stáli zas vedle sebe . Neznàmej ho pohladil po vlasech . K sakru kdo to je? Pomyslel si Steve. Znovu si sedl do auta. Jared stàl u auta. Neznámej asi otevřel okno a znovu mluvyli.Vyndal ruce z otevřenýho okna a asi mu nĕco vysvĕtloval. Jared se naklonil k oknu. Nevidìm nic. Jenom zàda. Asi po chvilce . Auto odjelo a Jared mu zamával . Stál tam chvilku ještě když už nemohl vidět to auto. Potom šel domů. Tak teda to jsem blázen.....
Kdo to byl?????!!!! Příjdu na to. Pokračování

White Rose! Farrelleto kniha 8!!!!Where stories live. Discover now