Noc. 89.

5 0 0
                                    

To bylo hezké že přijela Emyli je moc hodná. Lehl jsem si do postele v San Feliz. Jsem sám on má to párty. Koukám do stropu. V Sobotu 3.3. půjdem k ní do hotelu na oběd. Řekla že si musíme všichni pohovořit. Byla dost rozrušená má starosti v práci. Řekla poprve že je z nàs neštiastnà. Je mi to moc lìto. Přiděláváme jenom starosti. Cejtím se unavený vším. A ty tam mě lezou na nervy.... Zhasnu světlo a snažím se usnout.

Kdy už přijdeš? Přikryju se až k uším nechci na nic už myslet

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Kdy už přijdeš? Přikryju se až k uším nechci na nic už myslet.Chci spát......
Zlatíčko spinkáš? Cejtím lehký polibek na mé tváři. To se mi asi zdá pomyslel jsem si nechtělo se mi vzbudit ještě chci spát. Cejtím že mě objal. Přitulit jsem se automaticky. Slyším že něco  šeptá.
Budeš mě chybět.... Já si tě najdu. Slyšíš? Přikývnu . Slyším jeho srdce jak bije. Miluji ho.... Zašeptám .Nemůžu zůstat bez tebe.  Políbil mě lehce do vlasů. Myslel jsem na tebe celý večír na párty. Beruško měl jsem proslov a viděl jsem tvůj obličej. Jsem tak šťastný......

A to jsem nevěděl co se stane 3

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

A to jsem nevěděl co se stane 3.3. v Sobotu. Před mým odjezdem. Pokračování.

White Rose! Farrelleto kniha 8!!!!Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα