Karty jsou vrženy 67.

9 0 0
                                    

Tak vàm dĕkuji že jste přišli . Jared se podìval na Toma a na Stevena. Jo jo to nic byl to hezký rozhovor.
Řekl Tom. Zìtra přijď na moment Steve. Lepšì ràno kolem desàte. Tom uklìzel kytaru. Jo jo Jarede bez problému. Tady na tohle se podìvej Steve. Je to kolem tych konsertů v Evropĕ. Jared se natáhl aby podal štus papìrů z poličky. V ten moment mu sjeli rukávy mikiny až k loktům.
Steve rychle skopil zrak aby si toho Jared nevšiml. On si stàhl rychle  rukàvy . Podìval se na Stevena . No tak se na to mrkni. Jo jo žádný problèm.
Tome jdeme? Màm zamknout Jarede? Optal se Tom. Ne nenì třeba zůstanu zde.

Dodatek nový fotky

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dodatek nový fotky. Zas sàm zlato?
Byl trochu unavenej už ke konci ne ? Toho rozhovoru . Nezdálo se ti Tome. Hm jo asi jo . Přišel pozdě měl asi nějakou důležitou práci . Řekl Steve. Tome můžu se tě na něco zeptat? Jo na co. Tom dával věci do auta. Co se děje? Tome? Tom se na něho podíval koukej se na svou práci a nestarej se . Tome viděl jsem jeho ruce.... Steve přestaň. ... To není naše starost. Tome není to poprvé co to vidím. Konec debaty jedem.

Jsem v kuchyni a piju  čaj. Sedl jsem si k oknu. Nechci na to myslet mĕl blbou nàladu to je vše.
Otevřu mobil a màlem mĕ spadl na zem. Oh my Gooood. Kouknu se rychle na mè bankovní konta . No to bude kolik jsem asi stratil? No to mi schàzelo ještĕ. Teda na mĕ se to valì. Co?! Co zas je tohle. Mini krach... koukàm na svè ùčty jsou netknutý.  Colin co tam dĕlal v tý knihovnĕ....Asi si nečetl o pĕstovànì růžì. Josefe? Dobrý den copak se stalo? Ach tak.... koukàm že màm vše v pořàdku v mých kontech. Mĕ se to netýkà?! Co? No dĕkuji. Zavřu mobil. Musìm si jìt oplàchnout obličej jak tohle stràvìm nevìm.....Jsem pod křìdli WB..pokračovànì

White Rose! Farrelleto kniha 8!!!!Where stories live. Discover now