1997Dublin \27.12 2017 30.

17 0 0
                                    

Ukaž . Zajel jsem mu rukou do slipu. No máš ho pořádnýho . Pojď ať se na tebe podívaj. Nech je ať jsou spokojení. To je hlavní. Ukaž co umíš ok? Ano rozumím Coline. Fotograf přišel blíž . Za chvíli přijdou ukaž se . Začal mu to dělat rukou. Rychle si rozepl zip. Přitiskl Jareda ke stěně a začal mu to dělat.

Nemám chuť se převlíknout. Od 25 màm stejný oblečení. Odjel a jsem jak mrtvej. Panebože spím i v tom oblečení. Koukám na ty strakatý kalhoty..... Ty blbý sny ta minulost já se scvoknu jednou! Vidím to pořád ..... Bílé růže na stole usychají ..... Jsem tak sám.
Pošlu fan fotky s bratrem jak si to užíváme . Skvělí jak vždy.... Svátky super.....

Zavřel jsem oči viděl jsem jeho ..... Nepočítal jsem to . Fotograf a ty dva z toho časopisu.... Slyšel jsem jeho plakat. To bylo nejhorší z
celý situace.....

Bílé růže stojej na stolku přivonīm k nim. Miluju je jsou mé. Chci domů ! Do našeho domu být spolu v náručí. Spolu. Dàm ruku do kapsy vytàhnu řetìzek s kapkou.

Nechte ho ! Slyšite! Začal jsem kopat a křičet. Nechte ho to nemà ràd!!!!

Zaženu myšlenky. Nebo se opravdu zblàznìm . Ten strach byl hroznej. Hodiny který nemĕli konce. Střìdali se všichni tři. Pořàd do kola.To jsou kusy že ? Tři mĕsìce chodĕj ke mĕ. Mluvil a dĕlal mi to..... supĕl mi do ucha. Beru si je často oba . Maj to ràdi. Nĕkam to dotàhnou. Tak to je ono. Tak tak .... Už vìš co se mi lìbý. To je dobře. Tak ještĕ ho vem .

Panebože na co to dnes myslím? Shannone !!!! Zařval jsem . Za minutu se vřítil bratr do mého pokoje . Co je???!!
Jdem ven ! Nebo se zblázním. Co se stalo?! Dobře říkám ten cvok nás zblázní všechny! Jarede! Ještě že všichni odjeli.... Přestaň Shannone nechci abys tak mluvil.

A jak mám mluvit? Vždy se něco stane s ním

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A jak mám mluvit? Vždy se něco stane s ním. Počkej dole v recepci Jarede skočím si pro bundu.
Sedím na gauči tam kde seděl Hen  ry

Koukám na stromeček u okna jak mění barevné světla

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Koukám na stromeček u okna jak mění barevné světla. Myšlenky znovu lezou tam. Nesnáším to nechci na to myslet je to už tolik let. Přešlo to . Myšlenky ale znovu a znovu se vracejí. Pojď už odešli jsme sami. Objali jsme se . Nahý a bylo nám zima . Vstal podal mi oblečení.  Ukázal ukazováčkem na rty že mám být ticho....Nemluv.... Tys ale Coline!!!!!

Jdeme do IKea? Hm jestli chceš Shannone. Zvedl jsem se . Tak jdem. Řekl jsem . Bratr se na mĕ podìval. Ty Jarede ty se nepřevlìkàš? Kolik dnì màš stejný kalhoty? Koukl jsem se na bratra. Od tý doby co odjel Colin. Pokračovànì.

 Pokračovànì

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
White Rose! Farrelleto kniha 8!!!!Where stories live. Discover now