Alex and Efe 2002 & Colin 27.2.2018 85.

18 0 0
                                    

Abych řekl pravdu mám v sobě malou dušičku . Proč lásko? Nevím jsou to historické osobnosti ne mythologie víš. Máš strach? Mám moc. Je vůbec možné ty a strach? Jarede přestaň. Ty máš v hlavě jenom dvě písně. Nemám vím dobře kdo byli oba. Colin se na něho podíval . Jseš si jistý? Vìm dobře kdo byl jeho generál jeho vojsk. Četl jsem o něm moc. Moc mě zajímalo jak žil vedle tak velkého vůdce. On byl taky z vysokých kruhů. Vyrůstali spolu. Jo..... Utýral ho láskou. Coline. Onemocněl na horečku v pralese. Jared se podíval Colinovi do očí. Víš dobře že to tak nebylo. Znáš tu pravdu.
Colin nic neřekl vĕdĕl co tìm myslì. Chceš si zahràt tu roly? Jarede? Prosìm to myslìš vàžnĕ? Oliver se ptal jestli bys..... Jared ho sledoval pohledem. Coline jakà je cena je vysokà? Hm no jak se to vezme. Mluv. Colik stojej ty dvĕ role? Kolik stojej ptáš se? Jarede? Je něco cos ještě neudělal? Ne není ........

Dále! Otevřu dveře . Nepatrně se podívám na své zlaté hodinky. Je pět hodin odpoledne času LA. Vydechnu a otevřu ohromný dveře.
Dobrý odpoledne pánové . Slabě ukloním hlavu. Pět mužů v černých drahých oblecích sedělo kolem stolu. Uprostřed Velký Šéf vedení. Po jeho pravici dva majitelé . Po levici Max a generální ředitel poroty našeho Studia. Posaďte se vedle nás. Děkuji vám pánové. Sednu si vedle Maxe . Prosím pánové začneme pomalu.

To myslíš vážně? S režisérem WB? OH to snad ne! Jarede! . řekl on. Co? Prosimtě jaká je cena Coline? Dva týdny s režisérem v Dublinu. Oba? Jo oba. Jared si odfoukl a sedl si na kanape. To si snad děláš srandu ne? To není Coline noc s fotografem a před focením sex. Colin ho chytl za ruku . Lásko ale to je velkej režisér.
Já vím kdo to je. Jarede já jsem tě navrhl. Ticho nikdo nic neřekl.
......... Podīvàm se po očku na Maxe. Velký Šéf si stoupl. Jak všichni víte v projektu je naše studio otevřít ještě jedno v Evropě. Naši nový talentovaní herci a herečky jsou N1 a naše velká naděje. Nový herci je naše budoucnost pro naše studio. Nový herci WB. Je myšlenka našeho talentovanýho nového člena ikonomickeho vedení. Napil se vody.
A v budoucnu bych chtĕl Colina umystit v Londýnĕ. Cejtìm blaho spadl mĕ kàmen ze srdce. Potlesk všichni si stoupli. Gratulace.....Pomyslìm si

jsem nĕkdo konečnĕ!!!!! A jako porota tĕ čekàme na letošnìch Oscarech!!!! Řekl mĕ Max

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

jsem nĕkdo konečnĕ!!!!! A jako porota tĕ čekàme na letošnìch Oscarech!!!! Řekl mĕ Max. Jsem nĕkdo .....pokračovànì

White Rose! Farrelleto kniha 8!!!!Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα