Ústa 40.

12 0 0
                                    

Emyli seděla na verandě bylo asi šest hodin. Dvakrát se na něho byla podívat. Spinkal princík. Četla si časopis něco o módě. Začínalo být chladno tak šla do vnitř. Zazvonil telefon . Zvedla ho. Prosím? Dobrý den . Kdo jste? Jsem Shannon. Bratr tam je? Vy slečno kdo jste? Slečna nejsem už léta. Ale děkuji . Jsem Emyli . Olala ta Irka?! No ta Irka. Proč ta ironie?

No a cos zjistil beruno?! Že mě špicluješ v mé pracovně! V mém domě!!!!! Vyfoukl mu kouř do obličeje. Zakřičel zmizni !!! Nebo tě zabiju!!!!!
Jared se na něho podíval. Cejtil strašný pocit . Promiň mi nechtěl jsem. Mlč! Ukázal mu ukazováčkem na své rty. Vypadni ať už tě nevidím!

Je tam můj bratr nezvedá mobil. Stalo se něco? Nebylo mu dobře šel si trochu lehnout. Opravdu? Nevím co tím chcete řìct. No nic.. Přijdu se podìvat. Vy jste přitelkynĕ toho Ira? Nebo co? Shanonne čekàm vás. Jo .

Bylo kolem sedmé . Udělala mu lehkou večeři. Jak ti je zlato? Jo trochu slabej ale jsem v pohodě. Volal tvůj bratr . Hledal tě. No to jsem rád. Tys ještě neodletělas? Jarede musel tady být s tebou někdo. Odletīm večír.

To co si koupil měl v ruce. Studená ocel. Bude se mě to někdy hodit?

Shannone to je má nejlepší přítelkyně Emyli

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Shannone to je má nejlepší přítelkyně Emyli. Těší mě mladá paní. Shannon se na ni podíval s obdivem. Cejtil něco co dlouho necítil. Ta Irka ale je ......Jak se cítíš brácho. Jo už to přešlo . Odpočinul jsem si. Hm to jsem rád. Trochu jseš bledej. K doktorovi nepůjdeš? Ale půjdu příští týden kvůli pràškum.
Co je tohle? Shannon ukázal na stůl byl tam nový Německý časopis GQ. To vyšlo teď. Chtěl jsem to. Shannon obrátil oči v sloup. Emyli se podívala se zájmem.

Zavlàdlo hrozné ticho. Coline prosím jsme manželé! On se ušklíbl . Tak proč si toho nevàžíš? To není pravda. Já si našeho vztahu a manželství vážím. Pro mě to je svatý. Ale ty mě držíš pořád stranou. Nic nevím co děláš. Někdy ani nevím kde seš.
Ty mě nechceš že? Ne nechci tě máš pravdu. Neposloucháš tak zalez k sobě. Vem si pantofle , zalez pod deku a skuhrej.
Jared sklonil hlavu . Promiň mi to . Už se to nikdy nestane.
Zmizni nebo se neudržím ......

Jseš nádherná krásko

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jseš nádherná krásko. Hned bych si dal říct ještě jednou. Pamatuješ? Vzpomínáš na to často? Popadl ji vztek ani nevěděla proč. Coline je deset večír . Nemohl jsem v devět bylo moc práce. Chytl ji za zápěstí. Co dělá tvůj princ? Celý život myslíš na něho že? Nech toho !!! Odstrčila ho . On ji prudce chytl za vlasy a přimáčkl ke stěně. Ona cejtila jeho přirození. Nech ji!!!! Zakřičel Jared ode dveří. Colin se podíval po něm. Promiň krásko. Trochu se uklidni Coline!!! Mám vás ráda oba. A chci abyste se měli rádi! Utřela si slzy . Jared ji objal . Máme tě taky moc rádi Emyli. Nic se nestalo . Dávejte pozor jeden na druhýho. Musím letět do Londýna. Políbila oba. Colin ji políbil ruku. Máš mou úctu . Děkuji že ses o něho postarala. To nic dávej na něho pozor Coline! Máš jenom jeho!!!! Jděte oba k tomu doktorovi ok? Chlapci? Neměj starosti Emyli. Ona se podívala na Jareda . Coline dej mu pusu. On se trochu zdráhal . Coline! No jo no. Jarede políbil ho. Jared ho obejmul už se nezlobíš? Ne jseš milej lásko. Myslel jsem že mě už nechceš. Colin mu utřel slzy. Odvezu Emyli na letiště. Čeká na ni letadlo. .....

Muž dal svou koupenou věc hluboko do šuplíku. Pokračování

 Pokračování

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
White Rose! Farrelleto kniha 8!!!!Where stories live. Discover now