^_^:-D 51.

11 0 0
                                    

Znovu se podívám na Snapchat kdo to poslal. Není nic kloudnē vidět. Vezmu mobil . Louis? Jak se máš? Dobrý ? Co Paris ? Krásné město moc mi chybí. Zde to stejný . Připravuju se na menší koncert 26.1. . Kde? N.Y. menší výlet ano. Chtěl bych abych ses na něco podíval. Mám tady jeden účet nevím kdo to poslal ale tuším kdo.  Můžeš se na to podívat? Luis? Smích samodřejmě neměj starost. Pošli to na mou adresu. Dík chaker. Ha ha ha .... myslím že to nebude nic těžkého Jarede.

Sotva jsem položil telefón. Odeslal jsem to Louisovi do Paříže. A teď čekat. Pomyslel jsem si něco připravuješ. Luis má ohromný talent přes computer. Vyhrál soutěž největší talent v Evropě.
Jdu se trochu provětrat nebo se zblázním.
Sedím v hotelu Beverly Hills . Přešli dvě hodinky co jsem s ním mluvil. Asi je na cestě no uvidíme chlapečku.
Za půl hodiny jsem se vrátil. Koukl jsem se na mobil Louis. Přečetl jsem si co mě napsal. Nadzvedl jsem obočí. No tak........
Dvojitou kávu a koniak. Obědnal si Colin. Měl na sobě sako s tenkým proužkem, úzkou košili černý barvy ,rozeplou až na čtvrtý knoflíček. Černý úzký džíny a černý kozačky. Byl velmi sexy a věděl to.

Přešla půl hodina . Zapálil si další cigaretu. Ještě jedno coffee espresso. A půjdu hm asi nepřijde srabīk. Ať zůstane zalezlej v tom svým studiu krtek jeden. ...... Myslel jsem si že příjde. No nic
Sleduji lidi v hotelové hale. Hezký ženy a elegantní muži jejich pohledy se střetli s mým. No dal bych si říct s hezkým chlapcem ale nejde to no jsem ženatý. Najednou můj pohled padl ven . Začlo mě bušit srdce. Vidím venku muže v tmavě modrém kostýmu . Ruce v kapsách. Delší vlasy a myslím brýle . Nevidím mu do obličeje otočil se a mluví s člověkem od hotelu . Je nádherný . Skvělá postava trochu hubený ale vypracovaný.  Polilo mě horko. Nasadím si brýle na dálku. Tak tohle jsem necejtil roky. Ten pocit. Muž byl stále otočen zády. Vlasy .... Je skvělý . Musí být nádherný. Měl jsem sto chutí jít ven a podívat se na něho z blýzka.
Najednou se ohlídl sundal sluneční brýle a já se málem polil kafem. No tak to je bomba. Jared....... Sebejistý nádherný muž. Dveře se otevřely a vešel. Jeho pohled mě sjel.  Koukl jsem se rychle na lidi okolo. Vzbudili jsme pozornost. Hezký večer. Řekl mi . Sedl si elegantně dal si nohu přes nohu. Vůně Gucci ke mě dorazila. Tak tys přišels? Ano usmál se na mě. Jseš elegantní nepoznal jsem tě. On se usmál. Ale jeho modré krásné oči byli bez citu. No musím se líbyt v tomhle doupěti ne? Neodpověděl jsem mu. Cos mi chtěl říct. Zeptal jsem se. Už nic Coline . Nastalo ticho. Přišel číšník . Orange džus. S alkoholem pane? Ne děkuji beru prášky a dnes jsem si vzal super dávku.
Chceš mě něco říct Coline? On se na něho podíval . Ano jseš moc hezkej v tom modrým.

Počkej ještě jsem to nestihla napsat a máme tu Farrelleto song

Počkej ještě jsem to nestihla napsat a máme tu Farrelleto song

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hm v tomhle doupěti prodáš i manžela ne? Pokračování.

Hm v tomhle doupěti prodáš i manžela ne? Pokračování

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
White Rose! Farrelleto kniha 8!!!!Where stories live. Discover now