Všechno se může stàt 4.1.2018 36.

14 0 0
                                    

Dobrý den. I vám přejí dobrý den . Přejete se si něco pane? Koukl se na pult obchodu. Zboží bylo vyloženo v regálech. Mohl bych se podívat pořádně co bych potřeboval? To je samozřejmé pane. Zákazník se podíval znovu pozorně na zboží. Chtěl bych se osobně informovat o vašem zboží. Může mi někdo vysvětlit pár věcí? Ano ano samozřejmě ale dnes zde není můj spolupracovník. To nevadí zde je můj telefon . Domluvíme si schůzku kdy se mi to bude hodit. Ok? Budete chtít povolení? Povolení nepotřebuju. Zde máte letáček o přehledu naší nabídky. Hm dobře.

No to je ukázka fan Mars

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

No to je ukázka fan Mars. Ty opravdu milujou svého zpěváka. To poslední je opravdu obdiv.....ha ha ha.....

4.1. Vidím ho do Prčic . Co zas podniká . Sedím na lavičce naproti menšímu obchodnímu centru. Je rozčilený mává rukama . Ta husa od Bonna ho sklidnila. Práce jedna..... ještě že už není těhotná ..... Panebože někdy si říkám co to děláme?! Opravdu je něco co jsme ještě neudělali? On říká že máme ještě spoustu práce. Já ty dvě husy nemůžu. Jsou obě strašný .
Můj pohled zavadil o šedou budovu obchodního centra . Oni zapadli do Bistra tam kam chodime někdy spolu. Udělám pár fotek a pošlu to fan. Budou mít radost. LA. Doma ale zas sám. ...

Asi za deset minut on vylítl z Bistra a začal nadávat a křičet bylo to slyšet až ke mě. Už vidím paparazzi paráda odcházím rychle.... pokračování

White Rose! Farrelleto kniha 8!!!!Where stories live. Discover now