Nedĕla 10.12.2017 13.

22 0 0
                                    

Bylo to moc hezký. Vyšli jsme si trochu ven  do parku. Jà a on . Držel mĕ ruku v kapse svého kabàtu. Byl moc hezkej. Ale jeho pohled byl plnej starostì. Kamìnky na cestĕ byli polité rannì rosou. Coline je ti nĕco? Stalo se nĕco? Usmàl se na mĕ. Byls nàdherný včera na tom koncertĕ. Řekl . Jà jsem se na něho podīval tàzavě.  Tos vidĕl na internetu? Mrkl na mě. Co Coline?! Chytl jsem ho za paži a začal jsem s ním  třást. Coline! No co je? Tys nebyl jenom s Henrym na obědě a v kině že ne? Nejdem na irský coffee? Jarede? Smál se mi. Coline nezamlouvej to tys tam byl. Že to nevím?! Ha ha ha začal utíkat a smát se. Utíkal jsem za nīm . Lidé se otáčeli ale naštěstí bylo málo ranních návštěvníků v parku.
V oparu mlhy jsem ho ztratil . Neznatelně se rýsovalo Coffee kam jsme často chodili. Coffee kde nikoho nezajímalo kdo jsme. Coffee kam chodili jenom důchodci.
Pomalu se ubýràm ke coffee. Mē myšlenky utīkaj. Moc témat v jedny hlavě. Má starosti vidím to . Nic mě neříká. Proč se mi nikdy s ničím nesvěří. Jestli byl na mém Vánočním koncertě tak zůstal jenom chvilku. Tak to někdy dělá.
Stojí před kavàrnou kouřì a telefonuje. Sotva mě uviděl naznačil mě že mám jít do vnitř. Sedl jsem si na kanape do rohu. Asi pět zákazníků jedlo snídani. Přes záclonu ho vidím že něco vysvětluje. Jeden čaj s citrónem prosím. Zatím děkuji. Jak se máme mládenče? Ptal se majitel kterého známe přes dvacet let.
Ale vše dobrý zatím. Snídani si nedáte? Mám perfektní amolety dnes. Z vesnických vajíček. OH skvělý počkám na kámoše.Ok.
Colin přišel. Sedl si vedle mě na kanape. Jedno dvojité Irské prosím. Zakřičel Colin. Za okamžik zakřičel majitel. Začal něco dělat v mobilu. Coline dáme si snídani? Má prej výbornou amoletu. Colin se na mě podíval. Jeho oči prozrazovali únavu. Starosti . Chytl jsem mu ruku pod stolem. Zašeptal jsem mu nenech se nemaj na tebe! Jseš jedinečnej. Usmál se na mě. Jseš poklad lásko.  Kafíčko dvojitý a čajíček. Majitel to postavil na náš stoleček. Budem snídat? Dáme si tu amoletu Coline? Ano dvakrát s cibulkou . Klobása taky? Ne že ne Jarede? Ne to určitě ne.           Dojedli jsme a koukám na něho. Pohladím ho po tváři prsty přejeli jeho nos. Miluju ho . Ale...... Řekni na co myslíš lásko? Na tebe beruško. Děkuji ti za krásný ráno. Musím jít mám doma práci. A ty jdi se učit toho Jokera.
Kouká na mě jak platím za snídani. Taky jeden náš zvyk platím vždy já když někam jdem . Děkuji řekl mi za snídani. Prosím . Coline já nejsem malé dítě vím co mám dělat. A taky chci být v Neděli se svým manželem. Proč mě pořád držíš stranou? Chci být s tebou ! Chci ti pomoci Coline ! Nejsem už bezmocný chlapeček kterej neměl kamarádi protože byl trochu jinačí. Colin se naklonil k mému uchu. Ten chlapeček je pořád v tvém nitru. Víš dobře co jseš druhá má polovička jsme si souzeni zlato. Chytl jsem ho za ruku a řekl jsem mu vážným hlasem. Jarede nikdo ti neublíží kromě mě..........To mĕ nevadì . Pokračovànì.

 Pokračovànì

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.
White Rose! Farrelleto kniha 8!!!!Onde as histórias ganham vida. Descobre agora