5.1.2018 Strach 37.

13 0 0
                                    

Tak to by bylo asi vše pane. Muž se podíval znovu na zboží na pultě. Hm myslím že jste mi vše vysvětlil přesně. Co vám vyhovuje? No muž si odkašlal . Přejel rukou okraj pultu. Asi tohle.
Výborná volba.
5.1. Kolik je? Devět . Hm . Pátek. Že? Nelep se na mě chci vstát. Dělej. Koukám na něho .Odsunul se narovnal si pantofle a vklouzl do nich. Někdy si říkám ...Co Coline? Jared se na něho podíval zas jsem udělal něco ? On se podíval na jeho nohy v pantoflích. Dej mi pokoj. Coline. Nech mě . Jseš směšný v tych ponožkach . To ti ještě nedošlo Jarede? Mě se līběj . Mám rád barvy. A radost ze života víš? Jsem pro tebe směšný? Po tolika letech? To je mi líto. Oblikl se v koupelně . Cejtil slzy který si dělali cestičku po tváři . Jsem směšný...... Umyl se . Koukl se do zrcadla nevypadàm nejlíp . Ze zrcadla na něho koukala zarostlá tvář.  Ach jo.
On v posteli nebyl. A neviděl ho nikde. Coline? Nic. Jdu k sobě. Vzal jsem si ze šuplíku svůj mobil. Koukl jsem se z okna vypadá to na déšť dnes. On....on...proč? Projdu chodbu v kuchyni si vezmu plastickou tašku abych si tam dal špinavé pràdlo. Jdu do ložnice pro hosty. Màm tam nĕjaký trika... Ten pokoj .... dveře byli pootevřený asi je ve vnitř pomyslel si. Světlo padalo do chodby. Coline? Zaťukal . Lásko jseš ve vnitř? Nic . Otevřel jsem dveře nebyl tam. Kam šel?! Šel zhasnout stolní světlo na psacím stole. Projekt byl na svém místě tak jak minule. Složený stránka stránka. Vedle byl další stoh papíru. Převázaný pečlivě. Tak jak to má být.  Laptop byl otevřený . Přejel jsem klávesnice prstama. Koukl jsem se na mou fotku Golden Globes 2014 ve stříbrném rámečku na stole. Jsem směšný.....
Den narozenin chlapcü rychle vyťukàm .  Tak ok velmy dobře. Skvĕlì. Rychle skočìm ke dveřìm. Poslouchàm nikde nic.  Sednu si k psacìmu stolu. Tak se podìvàme co připravuješ. No ještě že sedím..... To snad není možný.... Takový sumy peněz. Tak to je pravda co je o něm slyšet. Jenom já nic nevím nikdy. Rychle to zavřel.
Otočil se že odejde. On stál u rámu dveří. Zapaloval si cigaretu.
Koukl se na Jareda. Tak ses podíval ? ..... Nikdy jsem to neudělal a takový strašný strach jsem nikdy ještě neměl. Pokračování.

 Pokračování

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
White Rose! Farrelleto kniha 8!!!!Where stories live. Discover now