Emyli 41.

21 0 0
                                    

Seděla v letadle. Byla zmatená. To byl divný den. Zavřela oči a okamžitě je viděla oba . Libý se ti to ? Emyli tos chtěla? Panebože na co to myslím. Po tolika letech.
A dnes? Koukala jsem jak spí . Není můj je jeho. Jeho jeho....on cejtila jsem ho po tolika letech dnes jeho rozkrok. Jsou ještě pořád nádherní oba.

Nikdy na to nezapomenu

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

Nikdy na to nezapomenu. Vůni jejich těl laskání.....
Zahnala ty myšlenky. Jen aby jim to klapalo. Tak se měj krásko. Podal ji kufřík. Přijedu brzy do Londýna. Máš ty Irský ceny. Přeju ti hodně štěstí. Usmál se na ni tím kouzelným úsměvem. Děkuji ti krásko.
Podal ji kufřík. Coline? Nedělej blbosti! Slyšíš? Je nemocný a ty taky. Jděte k tomu doktoru spolu. Neubližuj mu nebo ho jednou zabiješ. Mám o vás moc strach. Neboj se pořád. Pozdravuj rodinu! Polibil ji na tvář. A ona cejtila parfém Dolce Gabbana. Kolena se jí málem podlomila.

 Kolena se jí málem podlomila

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

Jen kresli.
Byla půlnoc když se vrátil . On spal . Přejel ho zkoumavým pohledem. Pantofle narovnaný u kanape. Měl strakatý kalhoty a ty hrozný ponožky . Asi usnul u televize která ještě hrála. Zašeptal budoucí Joker! Čeká nás moc práce ještě! Už máme režiséra ...... Pohl se a otevřel oči. Pojď ke mě natáhl ruce. Lehl jsem si vedle něho. Začal jsem ho hladit. Jsem moc rád žes přišels. Coline. Usmál se na něho. Políbil ho na čelo. Začal ho hladit po vlasech.
Za chvíli tě budu mít tam kde chci. Ještě trochu pomyslel si. Colin.Byl zde doktor zlato? Jeho spolupracovník . Nepomohli mě ty prášky. Dal mi inieksi. To bude dobrý beruško půjdem příští týden spolu on tě dá do kupy.  Vykoupu tě a půjdem spát . Jseš moc hodnej Coline. Nezasloužím si to . Jared ho chytl křečovitě za ruce děkuji za všechno co pro mě děláš. On se usmál to nic. Tady máš pantofličky. Jdu napustit vanu. Chceš tu pěnu z růží?

 Chceš tu pěnu z růží?

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

Ano mám ji moc rád. Myl mu záda . Je hrozně hubený pomyslel si on. Coline? Ty budeš navržen na ceny? Colinovi se zastavila ruka s houbou. Pěna stýkala. Po jeho zádech. Koupelna se zaplnila vůnī  z růží. Ano ale to nic neznamená. Je to spíš symbolický. Hm tak jo. Lásko pojď zabalīm tě. Zabalil ho . Kdy se oholíš? Až na to? Jo na Jokera. Pojď chci se milovat. Coline!
Zabalil ho do usušky . Těsněji. Přestaň! Jarede. Chce se mi spát. To máš po tý inieksi. Jo to vím taky. V Dublinu se mi chtělo spát tři dny potom. Panebože zítra mám kluky na ty písničky....to bude to tam budu spát.... No tak si zdřímneš no. Počkej přinesu ti pantofle. A nějaký oblečení.  No lásko vlez do pantoflíku tak vlásky. Sundal mu osušku jeho pohled přejel jeho nahý tělo. Zašeptal mu jseš hezoučkej. Přejel mu rukou prsa. Rychle vzal mikinu a tepláky. Začal ho oblíkat. Tak zuby a jdem spát.....
Leželi schoulený vedle sebe . Promiň mi vím že máš plno starostí a já jsem přítěž. To nevadí spi. Musím ráno brzy odejít ok? Přikryli se . Vem mě do náručí. Tak pojď..... Dobrou noc. Pokračování

White Rose! Farrelleto kniha 8!!!!Onde as histórias ganham vida. Descobre agora