31.1.2018 62.

15 0 0
                                    

Coline? No? Bude BAFTA pojedeš? Bude tam Jorgos. Pojedeš? Neodpověděl. Hm. Tak si to nech pro sebe. Tobě budu skládat účty co budu dělat?  . Jseš vlezlej ne? Jarede!
Já se jenom ptám? Nemůžu se tě zeptat? Chlapečku já mám práci já pracuji neskotačím na pódiu! Coline ! U tebe kdo netočí zároveň deset filmů nepracuje že? Ale já se poctivě připravuji na tu vaši roly. Proč tak mluvíš? Copak nejsme svoji...... Colin ho slyšel že začal být lítostivěj. Zlatíčko promiň. To bylo moc hezký s tím Dublinem. Tos zařídil skvěle jseš chytrý.  No já aby se sešla rodina naše rodina Coline. A taky Beruško přivezu chlapce. Jeee to bude hezký. Řekl mě že jsem chytrý panebože to je poprvé za tolik let. Vždy mě říkal že mám blbý názory někdy to říkal i když jsme byli s kamarády venku. Začal jsem tomu skoro věřit a nyní mě řekl poprvé za tolik let jseš chytrý. Děkuji lásko budu muset jít  k primáři v Dublinu. Colin ho slyšel ,jeho  polekaný hlas. Neboj se půjdu s tebou. Co? To myslíš vážně? Ano beruško.

A taky mám plno plánů beruno

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

A taky mám plno plánů beruno. Jakých lásko? No je načase aby ses už konečně ubytoval u nás ne? To myslíš vážně? No snad můžu bydlet se svým chotěm ne? A kdy jako? Až po tych svých konsertech tě chci mít doma pořád ok? Jared cejtil štěstí takový nádherný pocit. Coline nedávno jsem si myslel že mě už nechceš u nás. No jo naštvals jsmě jak ses hrabal do mých věcí to už dělat nebudeš že? Ne to se už nestane.....
Kdy tě uvidím? Mám moc práce kvůli cenám až přijde správný čas.  A potom se o tebe beruško hezky postarám. Jared zavřel telefón srdce cejtil jak klepe. Zašeptal budem bydlet už jako opravdový manželé spolu jako tenkrát. Strašně se těším nemluvíme ale pusu nemáme zašitou. Pokračování

White Rose! Farrelleto kniha 8!!!!Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα