2.2 2018 Kamínky 64.

11 0 0
                                    

Ne ne ! V kolik ve tři? Jo jo budu tam . Zavřel telefón. Koukl se z okna zatahovalo se černý mraky se hnaly po obloze. Ptáci poletovali . Asi bude pršet. Někdo klepe na dveře. Ano? Moje sekretářka pane Farrell nezapomeňte tu schůzy ve tři. Jo jo už jsem byl informován. A zde je pošta. Děkuji. A večír máte tu večeři prosím nezapomeňte. On se usmál . To je samozřejmé.
Pošlete bílé růže na tuto adresu. Dárkový koš. Prosím. Ten nejlepší. Jste hodná . Buďte bez starosti. Vše zařídim. Je druhýho 2.2.Přànì nedàte? Ne nedàm dĕkuji.
Koukàm do zrcadla v koupelnĕ je zamlženo pàrou .  Namaluji srdìčko prstem. Hm zas sàm takový den. Sàm sàm ....on možnà ani si nevspomene že je dnes .....pŗoč hned myslìm na to nejhoršì? Proč jsem takovej pořàd? Jenom co se týče jeho. S jinýma lidma se cejtìm normàlnĕ. Jistý. Ale s nìm se cejtìm vždy v pozoru. Co řekne skoumàm jeho pohled jeho gesta. Proč se nikdy necejtìm sám sebou? Jsem pořád jako na trni.
Vyplňuji papìry je toho hrozně moc měli jsme schůzi projekt jde kupředu. Je vše ok. Kouknu se z okna. Kdo to je za kluka? Ale je divnej nikdo si s ním nehraje. Jdem na fodbal? Colinův pohled padl na něho . Seděl na chodníku sám a hrál si s kamínky. Nech ho bejt hraje fotbal s holkama. Začněte přijdu hned. Colin přišel k tomu klukovi . Jak se jmenuješ? On se na něho podíval očima tak modrýma . ....bylo 2.2.
Colin zahnal myšlenky. Cejtil bolest ale proč?!
Další papíry.... Půjdu na Oscary to mě doporučuji dělám ,vše jak má být.

Nebyl jsem roky to nevadí

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nebyl jsem roky to nevadí. Zvoní mobil . Slyším jeho dech jeho hlas. Děkuji ti za nádherný koš růží. Děkuji ti žes mě tam nenechal sedět samotnýho.. Beruško je to jeden z mých nejsilnějších životních událostí. Miluju tě Jarede. .......
Můžeš mě udělat nejsmutnějším člověkem na světě ale zároveň nejšťastnější bytostí co chodila kdy po zemi. Coline . Jseš můj život . Bez tebe uvadnu. Tych kamínků je deset .
Jarede skonči to ohromný turné po světě je to poslední. Budem spolu pořád chci tě mít doma. Přeju si když se vrátím unaven z práce mít tě tam vidět tě v pantoflích. Ano máš pravdu chci to moc být spolu! Dělám si plány . Moc se těším. Jarede? Tych kamínků  smi vrátil jenom pět. Colin otevřel šuplík. Z malé krabičky vytáhl pět kamínků. Stiskl je v hrsti. Zašeptal jseš můj . A budu tě mít tam kde chci. Pokračování.

 Pokračování

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
White Rose! Farrelleto kniha 8!!!!Where stories live. Discover now