7.12.2017 Rozloučení 10.

18 0 0
                                    

Ráno jsme byli podepsat ty papíry. Colin byl moc hodnej na mě . Pořád mě říkal jak mě strašně miluje . Byl tam jeho advokát a můj a ten právník od nich. On byl pořád s telefonem . Něco zas mají . Já to nemám rád. Můj advokát se podíval na papíry . Vše v pořádku. Manželské bankovní konta jsou společné. Účet v Monte Carlu je vašich dětí. Byt v Londýně a Malibu náleží oboum. Vaše villy jsou na vaše jména. Poplatky státu si chcete platit každý sám. Ok. Právník řekl můžete podepsat.
Potom řekl že má práci polibil mě na tvář . Zlato uvidíme se až přijedu ok? Beruško? Chtělo se mi brečet. On to viděl. Musím do kanceláře je problém s tím blbým filmem. WB. Počítalo že film bude ok a byl to propadák. To se vše změní od nového roku. Objal mě . Jarede prosím nedělej mě to ještě těžší . Zašeptal. Nemůžu za to . Coline. Já vím jseš můj hodnej chlapeček. Budeš nejlepší evropskej herec Coline .Colin mi utřel oči. Dávej na sebe pozor Jarede. Ty taky lásko. Jestli se ti něco stane tak to....pssss můj živote měj se hezky . Čekají nás svátky tvé narozeniny ,chlapci a plno nových věcí. Jarede ještě jednou promiň za to že jsem byl takový . Pssss nic se nestalo . Dej mi ještě polibek. Jeho parfém Dolce Gabbana mě objal. On je můj můj můj život. Koukám jak odchází. Je mi do pláče. Tak takhle mě dlouho nebylo.

 Tak takhle mě dlouho nebylo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A samodřejmně pokračování

White Rose! Farrelleto kniha 8!!!!Where stories live. Discover now