14.2.2018 75.

12 0 0
                                    

Jsem v obchodnim centru. Je dopoledne. Chci mu koupit dàreček. Prochàzìm se po obchůdkàch. Je dost lidì. Nemàm jasno co mu màm koupit. Můj pohled padl na pàr přede mnou. Dìvka a chlapec kolem dvaceti. On ji dal balònek červený ve tvaru srdce.
Ona držela medvìdka .Objali se . Pīchlo mĕ u srdce. Chtĕl bych taky tak na veřejnosti.....
Ahoj Jarede co ty tady? Steve stàl u kiosku s pàrkama.  Držel dvě dárkové tašky se srdíčkama. No trochu jsem si vyrazil no ..... Nakoupils ? ACH ty dárky? Ukázal dvě tašky Jaredovi. No to jsou spíš kamarádky ale každý rok jim něco koupím. Takový máme zvyk. A ty ? Nakupuješ? Jared se usmál zatím se jenom dìvám mají hezký věci. Jarede dívky mají rádi šperky , parfémy a drahé spodní prádlo. Řekl Steve.  Jo jo Jared se usmál.
Je sàm . Pomyslel si Steve. KDE je muž s černým autem? Tak tĕ nebudu zdržovat dobrý nàkupy. No jo no nĕco koupìm. Tak za chvìlku bude nové album a turné. Tak nàs čekà plno pràce. Zìtra v deset ràno řekl jsem všem .
Jo samodřejmně že přijdu. Jarede. Myslím že to bude perfektní. Jeho pohled zabloudil do hloučku lidí . Nemohl jsem rozeznat kam kouká. Lidí bylo všude požehnaně.
Musím už jít Steve viděl jsem nějaký známí . Jo jo žádný problém. Jdu si úmyslně pro párek v rohlíku.  Jeden s brambůrkama a hořčicí prosím. Řeknu prodavači.
Mé oko pátrá kde je. Na někoho mává v tom hloučku lidí nemůžu rozeznat v tom návalu na koho. Prosím! Ano děkuji. Sednu si na lavičku v obchodním centru. Abych se najedl.
Pojď ke mně ! Strejdo!!!! Mami strejda Jared.  Henry mě objal. Dlouho jsme se neviděli. Že? Jo strejdo.  Jen mě políbila. Jak se máš? Jo vše dobrý . Čekáme na tatínka! Chcem se podívat na nový kolo. To je bezva! Henry. Usmál jsem se na chlapce. Má ostříhané vlásky a moc se mi líbí. ,Školu nemàš dnes? Ne nemàm ! Màm rýmu a maminka řìkala že dnes nepůjdu do plavànì. Taťka řìkal že to bude hezký dnes. Bude čekat v pavilono s kolama strejdo. Jo? Jared si sedl na bobek . Pohladil ho po vlàskàch. Zlato musìm jìt . Chci nĕco nakoupit....
Strejdo? Chtĕl bych ten pàrek ale maminka nechce abych to jedl. Zašeptal Henry. Tak počkej jà se optàm ok?                                                    Když jsem dojìdal uvidĕl jsem ho u stànku s nĕjakým chlapcem a ženou. No asi nĕjaký znàmý.
No nic jdu pomalu. Mrkl jsem ještě jednou k stánku s pàrkama . Koupil mu housku to je vše. Nejevil jsem moc zájem . A to možná byla chyba.
Asi za hodinku jsem šel na parkoviště pro auto . Nandal jsem nákupy do kufru a ani ve snu by mě nenapadlo co bude následovat. Sedl jsem si a zapl plyn . Myslel jsem na zítřek že nám to dá zabrat. V tu ránu se vyřítil nějakej kluk na kole . Rychle jsem zabrzdil. Otevřu dveře musíš dávat pozor! Kde máš rodiče?! Kluk byl vyjukanej strachy. Tati! Zavolal. Přišel nějakej chlap. Ukázal sprostě prst. Nedáváš pozor blbej řídiči! Nevidím mu do obličeje. Má klobouk až k nosu. Málem jsem ho srazil musíte dávat pozor. Řekl jsem. Ten chlap měl cizý přízvuk. Měl tepláky    Adidas klobouk a plno řetízků na krku. Zdvihl klobouk a přišel ke mě. Ten chlap byl zarostlej . Někoho mě připomínal ale nevím koho. Koukl na mě. Bylo to jako kdybi mě znal. To co vám chybí v tom vašem Marsu je moje!!!! Ha ha ha smál se jak ......
Kdo jste ? Pane? Koukl se na mě. Dávej pozor jak řídíš!!!!!  A odešel. Nevím to byl nĕjakej cvok asi no nic. Ještĕ že se nic nestalo. A v tu rànu mĕ napadlo to byl ten kluk s Jaredem....oh....pokračovànì

pokračovànì

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
White Rose! Farrelleto kniha 8!!!!Where stories live. Discover now