Čtyřlístek 16.12. 2017 19.

20 0 0
                                    

Skončil jsem kolem osmé večír . Zastavil jsem se v Bistru. Dal jsem si salát se zeleninou. A Orange džus koukám se na brčko jak plave v džusu. Rychle se v duchu napomenu. Přestaň Jarede on to nemá rád. A potom se zlobí na mě. Jako včera s tím videem z San Feliz. Všiml si toho někdo? ( o tom nepochybuj).                                Je už doma? Nevím nemluvili jsme spolu od rána. Měl nějaký zasedání zas. Majī schon ceny a konec roku no. Pīchnu do olivy. Zadíval jsem se ven jak svīti pouliční lampa nějaký pár dívka s chlapcem byli v obětí. Bylo mi smutno. Není mě moc dobře v tomhle období. Naposledy co mě to chytlo se nemůžu kloudnē vzpamatovat a beru sistematicky léky. Měl bych jít k doktorovi. Ale bojím se moc. Co když mě zas dají tam? Ty léky mě uspávají. Dnes s klukama se mi dvakrát chtělo spát. Samozřejmě jsem nedal nic na jevo. Kousl jsem si sucharu. Kapala tam voda. Byla mě zima. Ležel jsem tam nahý a ztočený do klubíčka. Zima z kachliček projela mým tělem. Strašný křik co vycházel z mých úst! Pìrko...... Panebože! Odsunul jsem talíř. 1999. Co mě to chytlo.  Vyšel jsem ven na čerstvý vzduch.

Zazvonil mĕ mobil. Làsko kde seš? U Bistra. Màm pro tebe zajet? Coline mohl bys? Ok . Jedu. Nenì dobrej. Ach jo . Musìm mu pomoct.
Rychle jsem na sebe hodil teplakovou soupravu. Kde mám ty klíče od auta?  Nemůžu se soustředit vůbec. Jestli mu nebude dobře zavolám doktora.
Za deset minut jsem ho viděl na parkovišti u Bistra. Seděl venku u svého auta opřen o kolo. Rychle jsem zaparkoval.  Zlato co ti je? Naklonil sem se nad nìm. On natàhl ruce kolem mého krku. Vzal jsem ho do nàručì.  Byl lehký jak pìrko. Ty jeho vĕčný salàty.... Vyšla majitelka Bistra . Asi se mu uďelalo nevolno. Jà vìm dĕkuji moc. Položil  jsem ho do mého auta na zadnì sedadla. Jdu skontrolovat tvé auto ok?  Necĥàme ho zde a zìtra ho vezmem ok?
Bylo otevřený sedl jsem si  z hluboka jsem se nadýchl. 
Položil jsem si hlavu na ten volant. Ty písničky ho vysilujou to jsou poslední. O to se postarám. Zaparkoval jsem jeho auto trochu dál . Zamkl jsem to.
Deset minut cesta domů. Nikdo nepromluvil. Postarám se o tebe..... jseš můj. Pomyslel jsem si. Konecnĕ doma.
Když jsem ho bral do nàručí hned mě chytl kolem krku. Nesl jsem ho do naší ložnice,  nohou jsem otevřel dveře do ložnice. Položil jsem ho na postel. Otevřel jsem dveře do koupelny která sousedí s naší ložnicī. Napustil jsem vanu a šel jsem k němu. Jak ti je? Kouká na mě. Vykoupeš mě? Jo už napouštīm vodu. Jdu pro osušky. Chceš čaj? Nebo něco jinýho? Ten čaj s citrónem prosím. Chci si trochu odpočinout .  Ok. Udělal jsem čaj vzal jsem osušky. Coline? Ano už jdu. Zavřu plechovku s čajem. A dám jí do kastlíku. Leží tak jak jsem ho položil . Mohl bys mě pomoct..... To víš že zlato že tě svliknu. Unavil ses dnes? Trochu jo. Nesedíme v kanceláři jako ty. Podíval jsem se mu do očí. Promiň Coline. To nic . Sundal jsem mu mikinu. ....... Leží ve vaně . Jeho krásný obličej je unavený má kruhy pod očima. Nechci aby ses tak unavoval. On nic neřekl. Hrál si s pěnou.
.Zabalil jsem ho do usušky. Làsko chceš to tĕsnĕji? Podìval se na mĕ to je dobrý. Proč ses nikdy na mĕ nešels podìvat? Utìràm mu vlasy.  No kam jako? Optàm se ho. Tam do blàzince. No nevìm ale dnes opravdu je toho na mĕ moc. Jarede. Pomohl jsem mu do pižama. Jseš moc hodnej na mĕ Coline. Je mĕ opravdu lìp. Lehl jsem si k nĕmu. Pojď ke mĕ . Usmàl se . Začal jsem ho hladit. Chtĕl bych spàt Coline  . Zavřeli jsme oba oči.... pokračovànì.

 pokračovànì

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
White Rose! Farrelleto kniha 8!!!!Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα