Knihovna 66.

9 0 0
                                    

Předem nové povìdky bych chtĕla upozornit na předešlou extra 65. Fotka je z Vankuver z roku 2011. Na podporu gay. Mladìk je opravdu velmi podobný C. To je asi vše.
Kolik je hodin? Deset? Nestihnul jsem se ani nasnídat. KDE je?
Nikdy nepřijde přesně. Ach to je Jared! Mužem se vyfotit spolu? Přišli tři holky , chechtali se jé ještě jednu! Směju se nacvičeným úsměvem. Jé děkujeme jseš moc hezkej objali mě a nechtěli se odlepit. Husy jedny. Můj pohled ho hledal . Panebože kde jseš....
Dali mě ruce kolem krku jé ty jseš hezkej! Máš holku? Určitě máš plno. Ta druhá se začla chechtat. Luiso on má tu Valery tu Rusku.... Dámy musím jít . Tak se mějte. Jdu rychlīm krokem do Bistra. Kde je ? Sedni si . Slyším hlas sotva jsem si sedl. Ohlidl jsem se . Tady jseš? Myslel jsem že budeš čekat naproti. Řekl Jared. Nasnídàme se? Omeletu chceš ? Zašeptal Colin . Jared se na něho pozorně podíval. Měl tepláky a byl neoholený. Netroufl si nic říct . Mi nepůjdem k tomu notáři?Colin si zapálil a vyfoukl kouř. Dám si snídani nestihl jsem se najíst. Jared si šel k pultu pro Orange džus. Nabral hluboký dech a zhluboka vydechl. Něco se zas děje . Znám ho moc dobře. Je jak atomická bomba. Jenom zapálit a vybouchnout. Sedl si k němu a upil Orange džus. Obědnal jsem amelety. Řekl on. Děkuji Coline. Panebože proč se tak cejtīm jako chlapeček v koutě. Přejde mě to někdy? Ne dnes mám jinou práci. No až budem bydlet spolu vše se změní. Jiný režim. Jared cejtil blbý pocit. Tak se těším až budem spolu a on mluvý jako kdybi ..... má blbou náladu to je vše.
Přinesli snídani . On pil kafe ve velkým kelímku aspoň trojitý. Nikdy bych to nemohl vypít. Pomyslím si.
Jez půjdem do knihovny mám tam práci. Přikývl jsem na souhlas. Vzal jsem si housku  a vydličkou jsem si ukrojil kus amolety. Cos myslel s tím režimem? Vysoukal jsem to ze sebe . On už dojídal jedl hladově a rychle. Upil kafe a koukl se na mě. No dělám plány  chci tě mít doma až to skončí vše.  To jsem ti už řekl ne? Přestaneš už zas! Z měkýho chleba dělám kuličky mezi prstama. Sebral mi jídlo . Skončils ne? Coline proč jseš dnes takovej? Jdem . Sedli jsme si do jeho auta. Jestli budeš dělat ty kraviny na veřejnosti ale i doma tak si to s tebou viřídím . To abys věděl to nestrpím. Řídil a měl cigaretu v puse.

 Řídil a měl cigaretu v puse

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Chci žit v tichosti a klidu.  Τak se na to připrav. Neřekl jsem nic to nemà cenu.Nēco ho zas chytlo dnes.
Sedl jsem si naproti nēho , půl hodiny už nĕco hledà v knihàch a v mobilu. Jà màm otevřenou přede mnou knihu o kvĕtinàch.Netroufàm si nic řìct.

Nĕco extra malýho. Chlapci když si posìlàte spràvy přes sport co se lìbý Colinovi. Ve formĕ nové pìsnĕ. Dàvejte trochu pozor.

Dalšì pűl hodina ubĕhla

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dalšì pűl hodina ubĕhla. Coline ? Okamžitĕ mĕ ukàzal že màm být ticho.  Začetl jsem se do pěstování růží . Po chvilce ho vidím jak si dělá nějaký zápisky z tlustý knihy . Nemůžu přečíst název má tam ruku........
Zazvonil mě mobil . Jarede kde jseš ? Čekáme zde už půl hodiny. Promiň Steve budu se snažit za půl hodiny tam být. Colin se na mě podíval od své knihy a svých zàpisků. Ty si domlouvàš věci když màme práci? Vyjelo to ze mě jak blesk. Mě řekls že půjdem k tomu notáři tak jsem myslel že to trvat nebude moc dlouho. A teď sedím v knihovně a kluci na mě čekají.On se na mě podíval takovým tím pohledem studenýho krále. Seď a ani nedutej. Přejel mě mráz po zádech. Co zas se děje.....
Kluci seděli na obrubníků u studia. Tomo už byl nervózní. Shannon nepřijde? Myslím že ne. Tomo co se vlastně děje? Vidím že Shannon nechodí pravidelně jak chodil na zkoušky a tak....Nebyl v NY. Když měla ta píseň premiéru. No nech to Steve má svý starosti. Steve se obrátil . Jared vystoupil z taxíku. Usmál se a zamával . Promiňte ale byl hrozný frmol na silnici a taky jsem měl naléhavou práci. Jdem rychle zkoušet přijdou ty lidi z toho pořadu. Bratr nepřišel? Zavolám mu. Jared zavřel dveře studia a pečlivě si stáhl rukáv mikiny.  Nabral dech a zhluboka vydechl k čertu s tebou Diable. Pokračování

 Pokračování

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
White Rose! Farrelleto kniha 8!!!!Where stories live. Discover now