Colin 71.

8 0 0
                                    

Přišel jsem domů do mého zámku. Hodím sako na zem. Co jsem to udělal!!!!!!! Chytl jsem si hlavu rukama. Něco takového jsem ještě nikdy neudělal. Panebože!!!!!! Zakřičel jsem že mě muselo být slyšet i venku. Měl jsem vztek sám na sebe. Co jsem to řekl......
No jestli se tohle dozví a ještě komu jsem to řekl .Jak jsem mohl něco tak ohavnýho říct?! A není to pravda? Co jinýho dělám? Jestli se tohle někdy dozví tak to bude jeho konec. Colin se zamyslel . Možná že na škodu to nebude.
No myslím že nový Joker vadit nebude. Jarede. Sedíme na verandě v San Feliz. Odpočīvàme a pijeme Orange džus. Coline budou mě srovnávat s ním. Colin pokrčil rameny. No a co ? O co jde? Je to jiný film něco jiného. Lásko ta postava bude stejná lidi jsou zlý. Řekl Jared a ulomyl si suchar. Colin ho obejmul a zašeptal mu neboj se budeš mít naší podporu. Ještě nepodepsal. Uvidíme. Srovnávají nás už teď. Tak to nečti. Coline nejsem jako ty.
Beruško až to budeš točit myslím že už budem žít spolu zde ne? Tak se ničeho neboj. A byls kouzelný u Ellen. Děkuji je moc milá. Mám ji moc rád. Colin se usmál já taky.

 Colin se usmál já taky

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ta košilka ti slušela. Takový oblečenì ti jde moc! Jared se uculil . No tak nebuť stydlivka. Màš nový pantofle? Ale ne ty màm už dlouho. No jà je vidìm poprve. Hm.
Až budem spolu bydlet budu ti vše nakupovat jà. Jé ty jseš hodnej làsko. Jared mu dal pusu. Jseš můj udělám vše pro tebe. Jarede.
Jsem tvůj tvůj ! Srdce mĕ tluče jak pàtnàctiletýmu klukovi. Jsme manželè a budem konečnĕ spolu pod jednou střechou. Moc se tĕšìm chce mĕ moc. Jsem moc štiastný.
Půjdem ven ? Se najíst? Zeptal se Colin a políbyl ho na čelo. Ne bojím se..... Přestaň jednou se to stalo. Vše bude nyní dobrý zapomeň na to. Jared kývl hlavou. Nestane se to už že ne?
Jared se mu podìval hluboko do hnĕdých očì.  Že ne? On uhl pohledem ne nestane beruško.
Kam se chceš najìst do bistra? Colin odjedu màm ceny. Kdy làsko ? 17.2 musìm do Evropy. Chytl ho za obĕ ruce . Jarede chci jìt s tebou na večeři . Kam? Mluv Coline! Colin zašeptal do Paříže.
Kdy?

Pokračování

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pokračování.

White Rose! Farrelleto kniha 8!!!!Where stories live. Discover now