7.2.2018 70

11 0 0
                                    

Byl jsem u Ellen. Ona moc dobře ví o čem zpívám. A samodřejmně jsem přinesl Red Velvet z Los Felis. Všiml si toho někdo? Jo my...
Jinak mám v hlavě turné snažím se na něho nemyslet no moc to nejde no. Všiml jsem si ještě něčeho. Steve nevím proč roky mám pocit že má o mě strach. Možná že se mě to jenom zdá. No nic.

Světlo z okna padá na můj pracovní stůl. Mé ruce jsou skřížený na stole. Plno lidí nechce už Jareda za Jokera. Řekl on Velký Šéf. Kouknu se na mé ruce potom na něho. Pronesu jasným hlasem . Myslím že si to zaslouží tu roličku ne? Šéf si mě změřil. O tom nepochybuj ani vteřinu.  Jste oba skvělí nemůžu na to zapomenout na naše poslední schledàní. Vaše pověst není nic proti skutečnosti. Colin si zapálil . Pane změnili se časy  jste jediný klient z tah vysokého kruhu. On si zapálil Kubánský doutník. Moc se mi to líbilo moc. Nečekal to . To bylo něco že Coline? Colin se usmál . Vždy k službám. Co zamýšlíš do budoucna? Tvůj život? Coline?  No pane chci žít  v klidu doma v rodinném kruhu. Daleko od slávy ale blýzko u studia.

Máš ho rád? Zeptal se mě. NIKDY to neudělal. Proč teď. Podìvám se mu do očí. Který jsou studený jak led. Pronesu hlasem bez zájmu.Libý se mē využívat jeho lásku a ovládat ho. To je vše. On se obdivně usmál. Myslel jsem si to.... pokračování.

 pokračování

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
White Rose! Farrelleto kniha 8!!!!Where stories live. Discover now