15.1.2018 Dr.profesor psychiatrie Wainer 45.

10 0 0
                                    

KDE jseš? Colin sedĕl v Bistru v L.Feliz. Za hodinu musìme tam být. Jo? Tak dĕlej. Zavřel mobil. Jsem v Bistru  sedìm venku. Nejsem zvyklej čekat! Je provos proto se spozdil. Koupìm mu coffe. Ještĕ dvakràt coffe do kelìmku.
Sotva jsem to řekl přijuchal. No znovu jsem si sedl abych počkal na ty kàvy.
Zaparkoval. Ve mĕ to vřelo. Ale snažil jsem se ovlàdnout. Přijel v tom svým výstředním autě, který bylo do očí každýmu. Zapálil jsem si cigaretu. Zas to stejný oblečení co měl před pár dny když byl u mě. Zamával mě a smál se . Klid jen klid říkám si sám pro sebe. Vlasy měl v drdolu . Jeho hezký obličej byl unavený a zarostlí. Nazdar Coline. Ahoj. Zde máš kávu. Ty vždy víš co potřebuji. Jsem přepracovaný trochu.  Jedem? Jarede mojim autem . Samodřejmně není problém. Promiň fakt že jsem se spozdil. Ne to nic to stihneme. Zvedl jsem se a podal mu kelímek s kávou. Hltavě se napil . Jarede jedls něco? Podíval se na mě. Ne nestihl jsem promiň. Sedni si do mého auta a čekej. Rychle jsem šel koupit obloženou housku s biftekem se zeleninou a orang džus. Jedem!

Byl provoz jak hrom . To nemáš čas se ani najíst? Koukl se na mě , dojídal housku. No musím skončit ty písně máme pořádnou fušku.  Hm nedáváš na sebe pozor . Jdem k psichiatrovi ne k fanouškům. Coline já vím kam jdeme už jsem ti řekl promiň.

Colin seděl v čekárně . Koukal na hodiny tik tak. Stihli jsme to dobře. Provoz byl hrozný. Je unavený moc ,vezmu ho k sobě potom. To bude dobrý. Byl vystrašený když šel do ordinace.....To chce trpělivost zlato to bude dobrý řekl jsem mu .
Přešla hodinka. Hrál jsem si  s mobilem. Přečetl jsem si co se děje ve světě. Měl jsem tolik starostí moje tři nové filmy budou za chvíli v kinech. Můj projekt který se pomalu uskuteční. Velký Šéf s Maxem. Má láska u psychiatra......
Za chvíli vyšel . Chtěl jsem ho chytnout za ruku ale měl stažený rukávy až dolů. Sedni si tady a čekej ok? Jdu za doktorem. 
Pane Farrelli! Ano už jdu. 
Jak se màme? Podali si roku. Dlouho jste Tu nebyli oba. Kàvu ? Čaj?

Ne ne měl jsem už tři

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ne ne měl jsem už tři. Stolní vodu perlivou prosím.
Jak se cejtìš? Jo jde to trochu unavenej ale jde to.
15.1.Colin v Bistru.

Colin v Bistru

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hm . Wainer zaklepal propisovačkou o stůl. Stoupl si k oknu. Podíval se ven. Jeho bílý doktorský plášť vlál z průvanu z okna. Prudce se otočil. Viděl jsem Jareda. Při poslední návštěvě zde jsem mu snížil dávky . A teď mi přišel ve stavu.... Co se stalo? Sedl si přímo naproti Colina. Podíval se mu přímo do očí.
Je unavený to je vše dělá ty písničky. Colin si zapálil. Doktor se ušklíbl. No nedávno můj spolupracovník mu šel dát dokonce inieksi. Vīm to a uklidnil se to je vše. Odvrátil Colin. Pohovořili jsme si trochu.  No a ? Jak se vám zdá pane doktore.
Je rozrušený , přepracovaný  se sklony k plačtivosti. Bojí se vás . Wainer se znovu podíval na Colina. Vaše sadistické metody mu k dobru nebudou. Jestli bude znovu nebezpečný sám sobě okamžitě ho pošlu na kliniku to si buďte jistý. Co doporučujete pane profesore? Řekl mírně Colin. Těžká deprese se musí léčit. Jinak to dobře nedopadne. To je jasný. Pane Farrelli .  Wainer šel k šuplíku s pacienty. Vyndal tlustou obálku trochu zažloutlou , na ní bylo napsáno Dublin 1999. .......... Pokračování.

White Rose! Farrelleto kniha 8!!!!Where stories live. Discover now