•MIJNE•

313 16 1
                                    

"Waar is hij ?" Vraagt Mika net tranen in haar ogen. "Hier roept een stem die later komt aanwandelen binnen, hij is helemaal vuil en hij kan moeilijk stappen. "Moeten jullie hem niet helpen ?" Vraagt Mila boos. "Neen" zegt Jonas rustig. Mila vliegt hem in zijn armen en het gevoel van genot gaat door zijn hele lichaam. Als Mila hem loslaat om hem te kussen valt hij. Alex en Jimmy komen er net tussen. "Ik pak hem een cola!" Roept Charlie. "We leggen hem op bed" commandeert Jimmy Alex. Ze leggen hem op bed en Mila gaat ernaast zitten. Ze laat zijn ene hand niet los. "Wij gaan naar de politie" zegt Jules. Mila knikt hen 'bedankt'.

Mila laat Jonas rustig van zijn cola drinken. "Dankje liefje" zegt hij. Hij wil haar kussen maar Mila duwt zijn rug terug tegen de muur. "Ik kom wel bij jou, hou je rustig" zegt Mila serieus. Ze gaat dichter bij em en kust hem op zijn lippen. Die had ze moeten missen en dat wou ze nooit meer meemaken. "Ik voel me vuil" zegt hij na de kus. "Dat ben je ook" zegt Mila met een lach. " ik haal een washandje, blijf zitten he"zegt ze vervolgens. "Ja ja " zegt hij gespeeld geïrriteerd. Ze drukt een kus op zijn voorhoofd en gaat dan het washandje halen.

Mila komt terug en wast zijn gezicht. Dan opent ze zijn hemdje en maakt zijn borstkas ook schoon. Jonas geniet nu al van een heerlijke boterham , die hem zo te zien deugt doet. "Misschien?" Zegt Jonas. "Wat misschien ?" Vraagt Mila. "Misschien kunnen we de rest in een gezellig badje voor twee doen " zegt hij geniepig. "Ik laat het bad lopen" zegt Mila.

Jonas kleed hem uit en zet hem in het bad. De warmte doet goed op zijn vuile koude huid. Mila zet haar tussen zijn benen en laat haar hoofd rusten op zijn borstkas. Jonas kust Mila af en toe. In haar nek dan op haar kruin op haar schouders. Hij kan haar niet meer missen en dat toont hij zo.

Tori had hen nog gebeld om hen op de hoogte te houden. "Lieveling ik ben moe" zegt Jonas. "We gaan gaan slapen liefje, ik kom er zo aan" roept ze uit de badkamer. Mila komt bij Jonas liggen en ziet hem vredig slapen. Ze kust hem op zijn kruin en valt in slaap.

Het echtpaar staat op en Mila maakt een ontbijt. Jonas slaat zijn armen rond haar heen en kust haar in haar nek. "Heey liefje, de politie komt binnen een halfuur" zegt Mila lief. "Oke , ik ga me aankleden" zegt hij. Zogezegd zo gedaan. Na een halfuur staan ze daar . Ze nemen een verklaring af en beloven om een onderzoek te starten . Als ze weg zijn , zucht Jonas zeer luid. "Liefje met het bewijs dat Jules heeft hebben we ene goede zaak, hij heeft veel kunnen filmen" zegt ze bemoedigend. Ze pakt zijn wangen tussen haar handen en kust hem liefdevol.

Er wordt opnieuw aangebeld en daar zijn hun lievelings kapoenen. "Papa,mama" roepen ze en ze knuffelen hun ouders. Tori neemt al bijna direct weer afscheid want zij moet weg. "Wie wil pizzaaa? " vraagt Jonas. "Ik ik ik" roepen de kindjes. "Allee ik zal eens bellen " zegt Jonas.

"Oeps alle pizza's zijn op in de pizzeria" zegt Jonas plagend. "Kan niet" roept Thor opmerkzaam. "Slimme jongen" zegt Mila.

Als Mila open doet voor de pizza man is het iemand helemaal anders ....

My love my life ~ jila ( voltooid)Where stories live. Discover now