•toch niet?•

396 15 4
                                    

Mila pov

Ik speel met de kinderen in het park. Sanne blijft bij ons want Jimmy moest gaan werken en Charlie heeft een kater van hier tot in Tokio. De première was laat geworden , zeker voor haar. Vandaag staan de kranten vol lovende commentaar over haar stuk. Ze had het verdiend , meer dan verdiend. Haar productiehuis loopt goed, ik vindt het wel jammer dat ze niet meer op school werkt want nu zit ik vast tussen dat mannelijk geweld maar een daar van is wel mijn schoon geweld. "Mama moet ik morgen naar school?" Vraagt Esmée. "Ja liefje de vakantie is bijna gedaan"zeg ik lief. Ze zucht....

Jonas pov
In men hoofd vraag ik heel de tijd af waarom ze me nu eigenlijk gedumpt had. Kan ik het haar vragen? Of breek ik dan weer onze band? Het is allemaal zo moeilijk. Ik ben de muziekblad aan het klaarzetten voor de nieuwe leerlingen van morgen. Jimmy is er ook en Alex ook we zijn allemaal bezig met ons eigen lokaal. Jimmy doet natuurlijk zijn bureau.

Niet veel later hoor ik veel lawaai , kinderlijk lawaai. Ze lopen naar me toe en roepen:" papa " ik pak Thor in me armen en Esmée is al te druk bezig met de piano. " waar is mama?" Vraag ik hen. " met Sanne naar nonkel Jimmy" zegt Thor. "Esmée kom hier" zeg ik haar omdat het kabaal me te veel wordt. Ik pak haar in men armen en ineens hoor ik een stem zeggen:"is er ook nog aandacht voor mij?" Het is Mila die rustig naar me toe stapt. "Dat weet ik niet hoor " zeg ik geniepig. Ze pakt men wangen vast en ik haar dijen. We kussen langzaam en zacht. "Eihhhh mama en papa kussen" hoor ik twee stemmetjes zeggen. We moeten lachen Mila staat dicht tegen me , ik knuffel haar half en zo blijven we even staan.

Alex pov

ik kijk naar de foto' s die op men startpagina van instagram komen ineens stort ik op deze foto

ik kijk naar  de foto' s die op men startpagina van instagram komen ineens stort ik op deze foto

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ik kijk naar de foto van Anna Kendrick , ze is niet mis speelt er door men hoofd. ik ga naar haar pagina en leid uit wat foto's een nieuwe opdracht voor Theater af. de eerste jaars . krijgen direct een nieuwe opdracht. ze moeten een bepaalde acteur of actrice naspelen in een van hun bepaalde rollen daarna moeten ze een andere rol van deze persoon ook nadoen en schriftelijk een opstel maken tussen de verschillen van de rollen en hoe de ze dat aanpakken. ik pak rap men laptop op men schoot en begin het uit te typen. jules komt ineens binnen ;' liefje moet jij niet opruimen?' zegt Jules daarna kussen we elkaar en verlaten we samen het DAM. We gaan naar ons appartement.

Charlie pov

Jimmy is op het DAM en ik wil hem wel bezoeken maar men hoofd is zo zwaar als een baksteen. Ik probeer recht te staan en ik val vanzelf naar men bed. Sanne is gelukkig bij Mila want dat lawaai kan ik niet erbij nemen. Ik hou van haar maar toch soms is het al wat te veel geluid in huis. Zeker als zij en haar vader aan het muziek maken zijn. Sanne is een talent maar soms is het wat moeilijk door haar slechtere gehoor. Ik pak een aspirine en douche me rap, ik wrong me in een losse broek en een kleurrijke T-shirt. Ik plof me na al deze acties in de zetel , pak een script:" de dode golf" men nieuwste stuk en ik schrijf er aan verder. Het gaat over een gedoofde liefde tussen twee oudere mensen. Met hun familie zoeken ze samen een oplossing om de liefde weer te doen branden.

Na een halfuur komt Jimmy binnen samen met Sanne."dag mama" zegt Sanne en dan gaat ze naar haar kamer. Jimmy komt me een kus op mijn kruin geven en zegt:" deuk bezig, ik ga men speech voor morgen oefenen" hij vertrekt naar de badkamer, waar hij voor de spiegel zijn openingsspeech oefent.

Mila pov

Esmée en Thor lopen rond in de Danszaal ze draaien wat ze springen. Ik moet ervan lachen , ze genieten nog zoveel zonder te weten van de problemen in de grote wereld. Ineens komt er een hand op men schouder en ik draai me om. Het is jonas en ik kus hem volmondig. Na een vijf minuten vol gekus zie ik Thor niet meer dansen. " waar is Thor ?" Vraagt Jonas. Esmée heft haar schouders onwetend op. Ik kijk rond en roep zijn naam, maar een antwoord.

We kammen het DAM uit zeker een halfuur. Ik verlies de moed en smijt me in Jonas zijn armen. Hij troost me en we zoeken weer verder. Ik hou Esmée vast en laat haar niet los.....

My love my life ~ jila ( voltooid)Where stories live. Discover now