ZALIG

336 15 0
                                    

Jonas pov
" Jimmy ?!" Zeg ik geschrokken. Ik denk in mezelf ik doe muziek , Jimmy doet muziek. Één job, O neen we zijn toch geen concurrenten. Ik hoop dat het onze vriendschap niet kapot maakt. " Heey Jonas" zegt hij gelukkig. we knuffelen vriendschappelijk . " ik moet door " zeg ik. " ik ook" zegt Jimmy. We zwaaien naar elkaar en hij verlaat het DAM. Ik gun het hem echt maar ik wil het ook.

Als het gedaan is ga ik direct naar Mila, ik kan haar geen seconden meer missen. We zijn nu magneten die naar elkaar trekken. Ik bel aan.

Mila pov
De bel gaat en ik loop naar beneden. Ik denk Jonas eindelijk. Ik doe open. "Jonas " smelt ik weg. Hij zeg nog maar een stap binnen en ik spring in zijn armen. Hij draagt me naar de zetel en hij zit daar neer. Daardoor zit ik automatisch op zijn schoot.

We blijven kussen en Jonas zijn handen wijken af van men heupen naar het bovenste knoopje van men blouse. Knoopje voor knoopje doet hij het open en smijt daarna mijn blouse wat verder op de grond. Ik laat men handen naar de onderkant van zijn T-shirt glijden en trek die uit over zijn hoofd. Men handen liggen op zijn borstkas. Er wordt aangebeld. Men vader komt de ruimte binnen en ziet ons zitten:" het is voor jullie " zegt men vader lachend. Jonas trekt rap zen t-shirt aan en doet de deur open. Ik doe rap men blouse dicht.

Charlie pov
We kijken door het raam en zien twee halfnaakte mensen zitten ik duw de jongens weg van het raam. Jimmy had een open mond. Hij had nooit verwacht om zijn beste vriend zo te zien. Alex was alleen maar "ei" aan het zeggen. We stappen naar de deur en bellen aan. Jonas doet niet wel later open. Jimmy wou niks zeggen van wat hij gezien heeft. Ik stap verder en zie Mila haar blouse nog dicht knopen. Ik moet lachen.

Jonas pov

"Wat komen jullie doen?" Vraag ik. " we moeten praten " zegt Jimmy serieus. Mila , Charlie en Jimmy zitten in de zetel en Alex en ik pakken een stoel. Alex begint :" Ghost rockers , de band loopt op zen einde na de tour ." " dus eerst willen we zeggen dat wij dit nooit gaan vergeten en we blijven vrienden" zegt Charlie daarna. " maar we gaan door met ons leven en daarom hebben wij al gesolliciteerd voor een job" zegt Alex verder.

Mila en ik wisselen een lachende blik. " zijn wij mee eens , wij hebben het ook al gedaan." Zegt Mila. Ik zie Charlie dubbelzinnig denken, ik lach naar haar. " Charlie !" Zeg ik lachend. We toosten samen op een nieuw leven met alcohol en kinder champagne voor Charlie ( van K3).

We krijgen allemaal op de zelfde tijd een berichtje. Iedereen is gelukkig op hetzelfde moment.

Na een halfuur zijn ze door naar huis. Ik blijf bij Mila slapen. " waar waren we gebleven " vraagt Mila aan me als we op bed liggen. " ik denk hier" zeg ik als ik haar kus. Ze komt terug op mij liggen en we gaan verder.

De volgende ochtend moet ik rap weg en zij ook. Ik kus haar vaarwel en ik vertrek ....

My love my life ~ jila ( voltooid)Where stories live. Discover now