•tussen verdiep•

381 18 2
                                    

Mila pov
Ik pak Jonas zijn kraag vast en begin hem hevig te kussen. Hij gaat gewillig mee en wrijft zijn handen over men onderrug. De lift stop op het tussenverdieping ik doe de deur met een hand open en trek Jonas mee met de andere. Ik duw hem op de zetel , knoop men blouse open smijt het op de grond en smijt me dan helemaal op Jonas. Ik kan niet meer wachten. "Zo lustig liefje ?" Vraagt hij. "Probleem mee?"vraag ik misschien iets te bot. "neen neen " zegt hij en hij kust me weer.

Na een halfuur komen we uit de lift, net als we er uit stappen kus ik hem nog rap en dan verdwijnen we elk naar ons lokaal. De eerste klas komt binnen. De tweedejaars met hoofdkeuze dans. "Ja jongens , fijn om veel bekende gezichten te zien en ook een paar nieuwe ! Allemaal welkom! We beginnen het jaar direct , jullie mogen aan de barres gaan staan"commandeer ik hen vriendelijk.

Jonas pov
Ik begroet men klas , tweedejaars met hoofdKeuze muziek. Ik begroet hen vriendelijk. " ja jongens pak de blaadjes en we beginnen met een opdracht om het nieuwe schooljaar te vieren" zeg ik. De jongeren zuchten en sommige zijn gewoon content. Ze beginnen te brainstormen en ineens wordt ik geroepen. " meneer Van Loo?" Vraag iemand uit het deurgat. " kunt u even meekomen ?" Vraag de directeur. Ik laat men klas alleen en volg hem naar de danszaal. Daar staat hij in het deurgat en vraagt:" mevrouw Santiago?" Ik sta verder in de hal. Als Mila me ziet lacht ze lief. " ik wil dat jullie een project doen met de eerste jaars ! Een dans en muziekproject zoals wij ooit deden." Zegt Jimmy. " ik wil dat jullie samen brainstormen erover en me dan volgende week een voorstel voorleggen, is dat goed ?" Vraag Jimmy. "Natuurlijk" zegt Mila en ik knik ook van 'ja' Jimmy en ik drinken nog rap een koffie onderweg naar men klas en dan verlaat hij me om de eerste jaars nog wat weg wijs te maken.

De dag vliegt voorbij , de leerlingen zijn naar huis en Mila staat in het deurgat van men klas. " Heey lief" zegt ze . Ik kijk naar haar en ze komt op me af. We kussen rap. " gaan we ?" Vraagt ze opgewonden. " ja ik pak men gerief" zeg ik. We vertrekken naar de school van onze kinderen. Mila en ik zijn allebei nieuwsgierig naar de verhalen van onze kinderen. We zien ze aankomen naar ons maar niet zoals we verwacht hadden .....

My love my life ~ jila ( voltooid)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora