*Het belangrijkste*

382 16 0
                                    

*mila pov
Ik sta aan de andere kant van het bed. Doe zijn nachtkastje open en pak er iets uit. " safety first " zeg ik. Ik heb een hele pak condooms in men hand. Hij moet lachen maar zegt :" ja bijna vergeten." Ik steek het aan een zijzakje van de valies. " moet altijd goed bereikbaar zijn he " knipoog ik naar hem. Hij pakt me bij men dijen en trekt me op hem op bed. " we hadden ze kunnen gebruiken als de Russen niet moeilijk deden" zegt hij. Ik moet lachen. "Maar we kunnen wel nog dit doen" zeg ik met een speels ondertoontje.

Ik kus hem eerst in zijn nek en dan op zijn lippen. Hij geniet en kust me terug. We rollen ik lig nu op men rug. We blijven verder doen maar we worden onderbroken. De deur gaat open het is Yoni. We stoppen en zetten ons recht. Ik doe men haar van men gezicht , het blijft er raar uitzien. " er is iemand voor jou ,Mila " zegt Yoni. Men vader komt binnen. " kom we gaan naar huis " zegt hij en ik kus Jonas nog rap en daarna ga ik met men vader mee.

"Waarom moet ik mee?"vraag ik als we wandelen naar huis. " ja we moeten even praten " zegt hij serieus. Tori zit bij ons thuis en men vader gaat naast haar zitten. Ik zet me voor hen. " we moeten praten" zegt Tori. " we weten dat jullie nu al een tijdje ........... geslachtsgemeenschap hebben" ik moet even slikken. Ze gaat verder:" we willen gewoon zeggen dat jullie moeten opletten , zwangerschap is iets waar aan je moet denken, we zouden wel helpen maar denk er over na als je het onveilig doet." Ze is eindelijk klaar ik voel me ongemakkelijk.

Maar ik snap het wel, we moeten over nadenken als we het onveilig zouden doen. Maar dat doen we niet. " ik neem de pil en we gebruiken ook altijd..." ik kan men zin niet afmaken of men vader onderbreekt me. " het is daar niet over , jullie moeten gewoon open zijn , we snappen jullie maar denk erover na." Zegt hij. Ik knik instemmend.

Ze nemen me mee naar Jonas en daar voeren we het gesprek nog eens. Jonas schrikt eerst ook, maar snapt hem dan wel ook. We blijven allemaal samen nog iets drinken en ineens pakt Tori , Jonas zijn valies. " wat doe je ma?" Vraagt Jonas. " ik check uw bagage Jonas !" Zegt ze. Ze pakt ineens de condooms eruit. We worden allebei rood. " amai goed voorzien" zegt Tori. " hou je een beetje in met men meisje Jonas " zegt Manuel.

"Pa ?!" Roep ik naar hem. " wat ?" " laat hem met rust" zeg ik. Ik kus Jonas zacht. De ouders kijken weg. " ze bedoelen het goed Manu , en hoe was jij vroeger ?" Zegt Tori. " dat mag men dochter niet weten en ik wil Jonas niet op ideeën brengen" lacht Manuel. Jonas kijkt met grote ogen naar me.

De Santiago's vertrekken tien minuten later naar huis. Overmorgen gingen we vertrekken naar Nederland zonder ouders.

My love my life ~ jila ( voltooid)Where stories live. Discover now