What do you think?!

526 13 1
                                    

Jonas POV
Mila .... milaaa ..... milaaaa dat spookt door Mijn zijn hoofd.Ik was gisteren bij haar blijven slapen maar ik moest rap weg voordat Mila haar vader terug kwam. Mila was nog aan het slapen dus dat had ik zo gelaten. Ik ging naar een auditie, voor een musical. De auditie ging wel goed vind ik.

Ik bel Mila om te zeggen dat de auditie, goed ging. Ze is blij voor mij en vraagt wanneer we kunnen afspreken. Ik zeg anders kom vanavond bij mij ik moet je iets vertellen. Ik hoorde aan Mila haar stem dat ze nieuwsgierig was.

Mila pov
Ik heb vandaag afgesproken met Charlie, we gaan shoppen. Ineens zegt ze tegen mij: ' heb je het al vernomen?!' Wat vernomen?!vraag ik.
We hebben volgende week een optreden , in de avond en daarna mogen we blijven slapen in het Plopsa hotel want de dag erna is het vergadering over ons concert .
'Echt?!' Zeg ik. ' neen, ik zuig dat hier allemaal uit men duim' zegt Charlie lachend.

Jonas pov
In de avond is Mila bij mij gelukkig is men mama op weekend met haar vriendinnen. We kijken samen een film met wat sushi en ze vertelt me over de Ghost rockers plannen van vorige week. Ik ben verwonderd dat ik dat nog niet wist. Ik leg mijn hand op haar buik tijdens de film. Ineens staat ze recht en zegt ze: weet je dat ik je graag zie.' 'Ja ik u ook .' Antwoord ik . We kussen elkaar lang.ze pakt me aan men hand en trekt me mee naar de badkamer ze laat het bad vullen en doet een teken dat ik me moet uitkleden. Zij kleed haar ook uit en we gaan samen in bad. Eerst ga ik zitten en daarna komt ze recht tegenover mij zitten. We hebben zo een lekker laagje schuim op ons bad en ik Mila had ook een fles wijn met 2 glazen meegenomen. Na een poosje komt ze tussen men benen zitten en ik was haar mooie natte haren. Daarna leunt ze gewoon weer tegen mij en we genieten gewoon van het dicht bij elkaar zijn.
'Ik hou van je' zeg ik in haar oor. Ze beantwoordt me met een liefdevolle kus.
Na een halfuurtje gaan we slapen.

Mila pov
Tringggg tringgg
Jonas zijn gsm gaat af , ik zie dat een 'Yoni' hem belt, op de foto te zien is ze niet mis. Ik neem op en zeg :met de telefoon van Jonas .' Aan de andere kant van de lijn zegt iemand :'ik zou graag Jonas spreken.' Ik zeg dat het niet gaat omdat hij nog aan het slapen is en 'yoni ' hangt op.
Paar minuten later is Jonas wakker, ik vertel hem over het telefoontje en hij loopt zonder te zeggen wat rap weg. Hij neemt zijn spullen en gaat door de deur. Hij zegt nog :' trek de deur achter je toe.'

My love my life ~ jila ( voltooid)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant