Wie oo wie ?

382 15 2
                                    

Jonas pov
MAMA
Komt tevoorschijn op men gsm. Ik pak het vast en duw op het groene telefoontje.

J: mama
T: ja weet jij of Yoni het kindje wil houden?
J; ik denk van wel waarom?
T: ze is daarnet bewusteloos geraakt en het is de laatste dag dat een abortus wettelijk is.
J: ze wil het houden en laat me weten wanneer ze terug wakker is.
T: Oke Slaapwel

Ik leg af en vertel Mila wat er gezegd is. Nu gaan ze echt slapen.

Mila pov
Ik ben als eerste wakker en pak Jonas zijn gsm , ik wil eens kijken met wie hij allemaal sms't. Ik probeer zijn code , maar het wil maar niet lukken ik denk na: Ghost Rockers.    FOUT
      Gitaar.                  FOUT
Jonas wordt wakker en pakt de gsm uit men handen. Hij ziet dat ik de code niet weet en hij moet lachen. " wat ben jij nu aan het lachen" zeg ik. " Tis niet moeilijk hoor." Zegt hij spottend. Hij toetst de code in zonder dat ik het zie en toon dan de achtergrondfoto waar ik opsta met een van men foto's van Ghost rockers. Maar voor dat ik de gsm kan pakken drukt hij op de uit knop en kan ik er toch niet op. "Pfff niet eerlijk" zeg ik. " ik weet jouw code ook niet. " het is niet moeilijk hoor " spot ik met hem.

Jonas begint me te kietelen en pakt me op . " laat me los Jonas , Jonas" schreeuw ik half lachend. Hij zet me op de grond en zegt:" ik ga douche , geen zin om mee te gaan. "  hij pakt men hand en neemt me mee in de douche. Ineens gaat de badkamer deur open. Ik verstop me achter Jonas en hij staat met zijn kont naar de deur. Het is men vader. " owww sorry " zegt hij rap maar voor hij de kamer verlaat zegt hij " en Goeiemorgen Milatje ."

Betrapt denk ik en ik kus Jonas terug als men vader weg is. Na een klein halfuurtje gaan we eruit. Jonas staat daar weer met alleen een handdoek , bloot bovenlijf ik kan niets anders doen dan mijn lichaam tegen hem drukken en hem kussen. Ik pak zijn handdoek af en loop ermee weg naar men kamer.
Jonas schrikt en loopt me achterna. " Mila geef terug!" Zegt hij. " ik geniet ven men uitzicht" zeg ik. Hij gaat naar de badkamer en gaat zich aankleden ik leg me op men bed. Als hij terugkomt zeg in " ouuuuuu, waarom ?" Hij komt bij men op bed liggen en kust me zachtjes maar trekt ook men handdoeken af. Ik schrik maar voel me wel veilig bij Jonas. Hij zou er niets mee doen. Ik pak men t-shirt , beha en onderbroek en doe ze aan, Jonas blijft kijken. En zonder broek kom ik op hem liggen en kus hem. Tot men vader binnenkomt. " vader " roep ik. " sorry " zegt hij en hij gaat verderven kamer binnen  maar ook Tori komt ook binnen. Ik rol rap van Jonas en ga naar de badkamer om men broek aan te doen. " mama ? Wat doe jij hier " zegt Jonas. " ik ging je komen halen was je dat vergeten ? " zegt ze. Ik kijk gespeeld boos naar Jonas. Hij zegt niet luidop maar alleen met zijn lippen :" sorry" Jonas geeft me rap een kus op men kruin pakt zijn schoenen en is weg.

Na drie minuten heb ik pas door dat zijn gsm hier nog ligt .....

My love my life ~ jila ( voltooid)Where stories live. Discover now