DINA

374 15 2
                                    

Mila pov
Dina staat recht over ons . Ik pak Jonas vast aan zijn arm want eigenlijk ben ik wel wat jaloers. Hij stelt me gerust en legt zijn hand van mijn rug naar men kont. Hij weet wel zijn moment uit te kiezen, op een ander moment had ik zijn hand al van men komt gehaald. Maar nu was het als steun en eigenlijk vind ik het wel prettig. Jonas vertelt de groep dat ze kunnen vertrekken op de route , ze krijgen allemaal een gps mee met daarin een bel toets voor als er iets is .

Iedereen vertrekt zelf Dina dat hadden we niet verwacht. Ik knuffel hem en hij stelt mij gerust . We openen rap de laptop om de groep te volgen.

Jonas pov
ik zit naast haar met men rechterarm rond haar middel. Ik zie haar zo graag, ik laat haar dat merken met een kusje op haar kruin. Ik haal een drankje voor haar en voor Jules en Alex want die zijn bezig op de laptop naast hen. Jules en Alex drinken iets ligt alcoholisch en Mila drinkt water , spuitwater op precies te zijn.

Na een tijdje zien we dat Dina haar gps op een foute route is dus één van ons moet naar haar .' Ze heeft dit gepland Jonas' zegt Mila verdrietig tegen me . ' ik ga en daarna laat ze ons met rust' zeg ik zelfverzekerd.  Mila kust me op men lippen en ze zien nu wat rood van haar lippenstift, ze moet daar een beetje van lachen.

Ik kom aan bij Dina , ik breng haar naar de groep. Ik denk nog in mezelf dat dit te gemakkelijk gaat totdat ....

Kort stukje💋

My love my life ~ jila ( voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu