*VALIESZZ!*

433 13 0
                                    

Mila pov
Ik sta op men een liedje in men hoofd. Het is dat van vallen en weer opstaan. Ik neurie het heel de tijd. Ik stap uit men bed doe men pantoffels aan , die bevers die ik van Charlie heb gekregen. Ze zien er niet uit en zijn al versleten maar zijn lekker warm . Precies met men voeten in een warme chocolade op een witte kerstdag. Jonas zou straks komen en hij ging me helpen met men valiezen. We hebben een deal. Ik maak die van hem maar hij kijkt wel of ik het goed doe en andersom ook eerst was het de beurt aan mijn valies. Het was elkaars kleerkast een beetje leren kennen zei Jonas nog, het zit nog vers in men geheugen.

Ik ga naar beneden en men papa zit al klaar met ontbijt. " Goeiemorgen" zegt hij gelukkig. Ik knik en wens hem ook een goedemorgen. "Ik ga dan gaan werken he " zegt hij als hij vertrekt. Ik was ergens wel trots op hem , dat hij hem zo herpakt heeft. Hij bestuurd nu licht in een lokaal theater en hij doet het zeer goed. Hij had het ook eens voor ons gedaan.

Ik ga naar boven kleed me aan en niet veel later gaat de bel . Mila kust Jonas als ze de deur open doet. Hij gaat met haar mee naar boven en zij legt haar valies open. " Oke "zegt hij. Eigenlijk pakte hij gewoon de dingen die hij wou dat ik droeg. " eerst een pyjama, deze." Hij pakt een redelijk sexy nachtkleedje dat bovenaan met kant is afgewerkt. Hij stopt het in de valies en gaat verder. Na de broeken en t-shirt , begint hij aan de truien. " de losse warme voor mevrouw en voor de rest moet je maar dicht tegen me aan kruipen." Hij knipoogt. Maar als ik dan dichter tegen hem aan mag kruipen is het goed. Hij pakt dan nog handdoeken , toiletgerief en kousen." Meneer wat moet ik doen als de Russen in het land zijn ?" Vraag ik. Hij kijkt met een blik van -waaaat?!-. " als ik men regels krijg ." Zeg ik rap. " Aja! Niet aan gedacht." Hij gaat naar de kast en pakt genoeg maandverband en tampons mee voor twintig dagen. Ik moet erom lachen.

Nu gaat hij naar de bikini's, hij pakt zijn lievelingsbikini en legt het in de valies. Het is een met veel inkijk en een mooie rode kleur. " nu het belangrijkste " zegt meneer. Hij loopt naar men ondergoed schuif en begint te zoeken. Hij pakt er een zwart pikant setje uit en een andere soort ,iets minder pikant maar ook mooi groen setje." Vindt meneer dat het belangrijkste?" Vraag ik hem speels. " neen maar deze zijn wel heel sexy als je ze aanhebt." Daarnaast pakt hij nog wat gewoon ondergoed en dicht de tas. " goed gedaan !" Zeg ik oprecht. Hij zet de valies van het bed en springt op me. We kussen en rollen een tijdje. Hij probeert men broek open te doen maar ik weiger. " sorry meneer de Russen zijn net aangekomen gisteren." Zeg ik. Jonas zucht. " stomme Russen ." Zegt hij.

Mijn vader belt Jonas. Jonas toont me zijn gsm en ik zie dat het men vader is. Jonas neemt op.
M: dag Jonas
J: hallo
M: ik heb een vraagje ven jij vanavond vrij ?
J: ja waarom?
M: ik moet weg en ik wil Mila niet alleen laten , kan ze bij jou blijven of jij bij haar ?
J: natuurlijk met veel plezier
M: Merci

Jonas legt me alles uit en we beslissen om privacy te kiezen voor een huis vol mensen. We blijven dus bij mij. Jonas belt ondertussen ook zijn moeder en die snapt het.  Maar ineens wordt ik gebelt door Charlie.

M: ja Charlie
C: kan ik even bij je langskomen ik moet even praten....
M: Oke kom maar.

"Charlie komt" zeg ik. " ze klonk bang" voeg ik er aan toe ......

My love my life ~ jila ( voltooid)Where stories live. Discover now