DE MAIL

377 18 1
                                    

Jonas pov
Ik Sta op, op de beste manier, voor mij ligt men lievelings dame in men armen. Ze slaapt als een roosje en dat probeer ik zo te laten. Ik laat haar los , maar ze grijpt me terug. " niet weggaan" zegt ze half slapend. " Oke " zeg ik en kus haar op haar kruin. Ze glimlacht een beetje maar haar ogen zijn nog toe. Ze pakt me vast in een knuffel houding en trekt me dicht tegen haar aan.

Na een kwartier moet ik echt dringend plassen. Ik probeer me los te krijgen maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ze zucht :" neen" " maar Mila , ik moet plassen." Ze laat me los . " als je maar terugkomt." Ik ga naar het toilet maar als ik terug kom ligt ze weer helemaal te slapen. Ik besluit om me aan te kleden en onze valiezen te maken. Als ik ze aan de deur zet is ze wakker. " kom terug" zaagt ze.

Ik ga weer bij haard liggen en ze legt haar op mij. " nu kan je niet weg " zegt ze met haar ogen open. Ik kus haar op haar lippen die een beetje blauw zien van de koude. " zeker " zeg ik speels. Ik draai me om en ik lig nu op haar. We kussen en lachen door elkaar. Ineens wordt er op de deur geklopt." Ontbijt in tien minuten" roept een stem aan de andere kant van de deur. " Oke Charlie " roept Mila. Als Mila haar omkleed kijk ik op men gsm.  Ik krijg een mail....

Mila pov
Ik kleed me om in de badkamer , doe wat make-up op en poets men tanden. Ik pak men pyjama op , die op de badkamer vloer ligt, Ik steek het bij de rest in men valies en vertrek samen met Jonas naar het ontbijt. Samen eten we met zen alleen ons laatste maaltijd in het hotel. We checken uit het hotel en pakken onze valiezen mee naar het ontbijt opnieuw. Charlie zit heel de tijd op Gmail op haar gsm en ze leest heel de tijd met een grote lach de zelfde mail. Als ik er naar vraag , dan wil ze niks lossen. Alex zit ook op zen gsm te staren. Als ik erop kijk zie ik hem ook een mail lezen. Het is van de zelfde afzender als die van Charlie en ze ebben dezelfde lach. Ik kan niet meer zien. Jonas en Jimmy komen terug naar de tafel met fruitsap voor iedereen.

Als we vertrekken uit het hotel pak ik men gsm uit men zak want ik krijg een melding. Het is een mail van dezelfde verzender ....

My love my life ~ jila ( voltooid)Where stories live. Discover now