Om hem ?! Of haar ?!

446 14 0
                                    

Jonas opent het berichtje als eerste,

Heey Mila darling
Hij geniet om bij jou te zijn ?! Maar voor Hoelang nog ? Push je hem niet te veel ? Vertrouw jij hem wel ? Wat kwam je ander doen met Charlie bij Yoni?••Jonas is van mij en niemand anders, tegen mij kan je niet winnen.
Kusjes jouw liefste anoniempje x

Jonas pov
Ik lees het berichtje draait het om mij ?! Of is het gewoon een grote grap. We besluiten om naar Mila haar huis te gaan. Mila loopt direct naar haar kamer , ik kom een beetje later binnen en ze zit te wenen. Wat is er ? Vraag ik zacht. 'Ik wil je niet weer kwijt Jonas' zegt ze half wenend. Ik vind dit zo lief dat ik haar kus en zeg :' van mij kom je zo rap niet meer af hoor.' Ze moet wat lachen. Ik ga me op bed leggen en ze komt op men blote borstkas liggen, daar voelt ze haar veilig en warm.

Mila pov
Wat wil die anoniempje toch van ons? De volgende ochtend bel ik met Charlie , Jonas staat terwijl onder de douche.
C: meisje toch
Zegt ze nadat ik het haar heb uitgelegd.
M: Nja, ik wil men zinnen verlegen heb jij iets ?
C: heb jij je mails al bekeken?
M: neen ?!
C: we vertrekken morgen naar de Ardennen met de Ghost rockers voor een teambuilding en na 3 dagen daar blijven hebben we daar een concert.
M: waarom ben ik altijd zo laat op de hoogte ?
C: heeft Jonas je het niet vertelt , hij heeft Nogtans opgegeven dat je mee komt.
M: Oke ik zie je morgen
Ik haak in en loop naar Jonas . Hij zet de douche uit. En ik vraag hem waarom hij het niet heeft vertelt. Hij zegt :'oepsie vergeten.' Ik kijk hem gespeeld boos aan en hij trekt me in de douche en zet het water terug aan. 'Ahhhhh , ik heb men kleren nog aan.' Roep ik. 'Ja das wel jammer' zegt hij verleidelijk.

Later op de dag pak ik mijn valies voor de Ardennen. 'Aja, Jules gaat ook mee' zegt Jonas tegen me. Ik knik bevestigend. We zetten onze valiezen aan de deur en gaan naar bed. Maar dan wordt Jonas gebeld door zijn moeder.

Jonas pov
Ik mocht eindelijk weer Mila in men armen sluiten en men moeder belt. Aan de andere kant van de lijn hoor ik:' kom nu naar huis Jonas, wij moeten dringend praten !' Oneen zou ze het weten van Yoni ?!

My love my life ~ jila ( voltooid)Where stories live. Discover now