Vertrouwen?!

443 16 0
                                    

Algemeen pov
Yoni is mijn ...... 'ik ben zijn stiefzus, de dochter van Hendrik de nieuwe vriend van Tori 'stelt Yoni haarzelf voor. 'Waarom heb je nooit iets vertelt ?' Vraagt Mila aan Jonas

'Ik zou het niet weten' zegt hij na een poosje en hij kijkt naar de grond. Mila duwt zijn kin omhoog met twee vingers, legt haar andere hand op zijn wangen en kus hem heel traag.

'Dat is wel nog niet alles ' zegt Jonas als hij hem terug trekt uit de kus. Jonas kijkt naar Yoni en zij kijkt naar de grond.

'Zeg het maar' zegt Yoni . 'Yoni is ......zwanger' zegt Jonas en hij voegt eraan toe :' en ze kan het haar vader niet vertellen want ze is nog maar vijftien.' Mila schrikt even 'en was die jongen de papa.' Ze knikt van ja.

'Ik moet maar eens naar huis gaan, men pa komt bijna thuis .' Zegt Yoni. Mila pakt rap haar arm en zegt:' als we iets kunnen doen, moet je het maar zeggen.' Yoni knikt vriendelijk.

Jonas gaat dichter bij Mila zitten legt haar hand op haar been en vraagt met ren geniepige toon : 'en hoe kwam jij juist hier ?' Mila begint te blozen:' toevallig' zegt ze heel ongeloofwaardig. Voor Jonas maakt het niet uit. Hij pakt haar gezicht en begint haar te kussen, langzaam doet hij zijn mond een beetje open en schuift zijn tong bij Mila in haar mond. Mila vindt dit niet erg, ze geniet er zelfs van de laatste keer dat ze dit deed was met Brandon maar dat was niet helemaal goed afgelopen. Hun tongen spelen een vurig spelletje, Mila wil nog wel uren doorgaan, maar Jonas trekt hem terug , hij kijkt haar verleidelijk aan en zegt :' meer de volgende keer.' En hij knipoogt naar haar.

Ze gaan samen naar het stad. Maar dan wordt Mila gebeld , 'het is iemand anoniem.' Zou ik opnemen' Jonas knikt van neen en kust haar op haar fluweel zachte lippen.

Mila en Jonas gaan iets kleins gaan eten een beetje verder. 'Een dame blanche en een wafel zonder slagroom.' De ober knikt naar Jonas.

Mila pov
PUUT PUUT PUUT
Men gsm begint te trillen, ik ga naar mijn berichten en lees

Heey darling
Aan het denken aan ons ?! Of ben je meer bezig met een geheim te bewaren over een YONI! Wat zou Jonas ervan vinden als, 'jij' het vertelt aan andere mensen?!
Vele kusje je anoniempje
PS probeer het niet te zeggen aan Jonas want ik kan je zien !

Ik weet miet wat te doen zeg ik het hem en ben ik eerlijk of doe ik alsof er niets is gebeurt ?!!

My love my life ~ jila ( voltooid)Where stories live. Discover now