*Wat CHIMMY ?*

331 12 0
                                    

Mila pov
Ik roep en loop hem achterna. Op het einde van de gang sta ik voor hem en hou ik hem tegen. " het is niet wat he denkt , dat zou ik nooit willen en kunnen!" Zeg ik hem oprecht. Jonas ontwijkt men blik. Ik pak zijn gezicht en kus het, hij doet wel niet mee maar zo kijkt hij op een gegeven moment naar mij. " jonas het is niet voor mij." Zeg ik. Zijn gezicht lijkt verward. Ik pak zijn handen vast. " ik zal je het tonen" en ik neem hem mee. We wandelen verder tot we stoppen aan de CHIMMY-kamer. Charlie doet open en ik steek het haar toe. Ze knikt vriendelijk maar wordt weer rood en ze sluit de deur. " sorry Mila " zegt hij. " is niks " zeg ik hem opbeurend. Ik pak zijn gezicht weer vast en kus hem , nu komt het van twee kanten.

Jonas pov
Ik pak haar op en pak haar mee naar onze kamer. Ik smijt haar op bed en kus haar zacht. Dan gaan we onze mooie kleren aandoen voor het restaurant en pakken we ons zwemgerief mee voor daarna in het hotel zwembad te kunnen gaan relaxen.

Kleiner deeltje maar weinig inspiratie
Ik hoop dag jullie het leuk vonden

Stem zeker ik zou graag top tien Fanfictie eens halen Met dit boek. Bij het andere is dat al gelukt dus hopelijk bij deze ook !!! X

My love my life ~ jila ( voltooid)Where stories live. Discover now