*CHARLIE LITTLE *

398 14 0
                                    

Mila pov
" Charlie kom binnen !" Zeg ik als men veste vriendin voor me staat aan de andere kant van het deurgat. Ze heeeft net geweend . We gaan samen naar de living. Jonas ziet ons zitten en pakt een glas water voor haar. " liefje zou je een momentje ons alleen kunnen laten " vraag ik. " natuurlijk , ik zal om eten gaan , Charlie jij ook wat ?" Vraagt Jonas bezorgt. " neen Danku " zegt ze wenend.

Jonas vertrekt. Ik sla men arm om haar en vraag:" wat is er Charlie ?" Ze kijkt op en naar mij ze pakt men hand vast en zegt :" je moet me beloven dag je het aan niemand gaat zeggen , ook niet tegen Jonas !" Zegt ze met tranen in haar ogen. " Ik beloof het , vertel het me nu." Zeg ik misschien een beetje ongeduldig. Charlie neemt een grote hap lucht en zegt:" ik ...... ik ...... ik ben....zwanger ." Het laatste woord zei ze stil maar ik kon het toch horen. " echt ?! Maar is dat geen goed nieuws ? Wat vindt Jimmy ?" Zeg ik rap achter elkaar. Charlie begint weer te wenen. " is Jimmy de vader niet ?" Vraag ik serieus. " Jowel maar wat als hij ons kindje niet wilt , ik kan het niet laten wegdoen , dat krijg ik niet over men hart." Zegt ze ongelukkig.

Ik snap haar ik zou het ook niet kunnen. " je moet het hem zeggen en het vragen en als hij er niet voor wilt zorgen ben ik er nog ik ga je sowieso met dat kleintje helpen ." Zeg ik opbeurend. Ik wrijf over haar buik ook al is er nog niets. " een CHIMMY mengeling wat gaat dat geven " lach ik. Charlie moet nu ook lachen. We knuffelen lang. " ik ga met Jimmy praten" zegt ze vastberaden. " we hebben wel binnen tien maanden ons laatste tour en de baby komt binnen acht." Zegt ze. " dat komt wel goed ! " zeg ik.

Ik laat haar buiten en geef haar een vriendschappelijke kus op de wang. Als ze net verder wandelt komt Jonas aan met eten. " wat heb je mee om te eten?" Vraag ik. " het lekkerste dat er is " antwoordt hij met veel trots . " pizza ? " vraag ik enthousiast. Jonas kijkt sip :" ik dacht dat je mij ging zeggen , ben ik niet het lekkerste ?" " jawel maar als ik jou opeet dan heb ik jou niet meer voor naast me in bed ." " alleen naast je ?" Zegt hij ondeugend. Na een lekkere maaltijd gaan we slapen en we kussen nog even. Dan gaan we zachtjes slapen.

De volgende ochtend is Jonas als eerste wakker.

Jonas pov
Ik sta op doe het deken een beetje van me af en zie een bloedplas op het bed. Ik ga een handdoek en een vot halen om het op te kuisen. Dat moet echt niet leuk zijn denk ik in mezelf. Zo een hele tijd bloed stomen uit je lichaam en het moeilijk doms te controleren. Yoni had het ook al lastig mee gehad en dan wou ze altijd pijnstillers warme chocomelk en een warmte kruik of een kersenpit kussen. Ik ga een chocomelk maken , pak wat pijnstillers en pak het kersenpit kussen dat al bijna versleten was mee naar boven. Ik maak haar zachtjes wakker." Sorry liefje dat ik je wakker maak maar ik ga je even in de zetel zetten." Zeg ik zacht. Ik pak haar op en zet haar wat verder in een één persoons zetel neer. Ik zet de chocomelk op het tafeltje ernaast samen met de pijnstiller en leg het warme kussentje rustig op haar onderbuik. Ik pak wat zeep en een beetje warm water op een handdoek en probeer het er een beetje uit te krijgen. Daarna pak ik het hoeslaken van het bed ervan en stop ik het in de wasmachine.

Mila pov
Ik wordt stilaan wakker ik herinner mij dat Jonas me in deze stoel zette. Ik zie naast mij een pijnstiller en een warme chocomelk. Dan zie ik op men buik een warm kersenpit kussen liggen. Ik snap direct wat er gebeurt is. Ik hol naar het toilet, doe en ander broek aan en ververs mijn maandverband. Het was helemaal door mijn broek. Ik stop de broek in de wasmand en ga dan terug op de stoel zitten. Ik kalmeer een beetje en probeer te genieten, nu zonder pijn doet dat wel deugt.

Hij is zo een schat denk ik. Hij komt binnen en zet hem op zijn jurkje naast men stoel . " voel je je goed of toch tenminste niet teveel pijn?" Vraagt hij lief. " ja , je bent echt een schat Dankje !" " je weet echt wat ik nodig heb." Zeg ik. Ik kom dichter en kus hem. Hij schuift me naar voor en gaat zelf in de stoel zitten achter mij daarna druk ik me zo goed mogelijk tegen hem aan. Na een kwartier wordt ik gebeld het is Charlie ....

My love my life ~ jila ( voltooid)Where stories live. Discover now