STALKER

458 19 3
                                    

Jonas pov
Het is niet van Mila , daar had hij wel op gehoopt. Hij schrikt als hij ziet wie het is.

Heey darling
Mis je me Xx
Ik jou wel ik weet dat ze het vertelt heeft dat ik haar stuur. Maar vertelt ze je wel alles ? Is ze wel eerlijk?
Ik Allesinds wel
Bye Honey xxx

Hij is bang maar twijfelt niet aan Mila, toch niet op het eerste ogenblik. Paar dagen geleden deed ze wel raar tegen mij. Ik sta op en Jimmy ook. We zetten onze bagage in de bus en we gaan eten, daar zijn de meisjes ook.

Mila pov
Jonas en Jimmy komen ook naar de tafels. Ik heb al een beetje eten op men Wit bord en Charlie heeft heel veel eten. Jimmy komt haar een kus geven. Maar Jonas loopt niet naar mij. Ik volg hem maar hij durft niet in men ogen kijken. Ik pak hem vast en sleur hem naar mijn tent. Hij komt wel mee maar met veel tegenzin. Ik neem hem vast aan zijn twee handen. Ik vraag hem :' wat is er ?' Hij kijkt weg .ik besluit om weg te gaan maar hij pakt me vast en toont de sms. Ik lees het en verschiet, ik kijk droevig naar beneden totdat hij met zijn twee vingers mijn kin omhoog duwt. 'Vertel het me ' zegt hij.

Jonas pov
Mila kijkt triest maar wel in men ogen. 'Wat als je niet blij bent met wat je ziet' zegt ze mij.
Ik antwoord :' wat als je me niet laat kijken ?' Ze zucht, ze weet dat ik gelijk heb en dat ze me kan vertrouwen. Na een kleine stilt begint ze :' in het derde leerjaar zat ik met een Jarne in de klas en ....

My love my life ~ jila ( voltooid)Where stories live. Discover now