Monster x

458 19 0
                                    

Mila pov
'Aaaah ' ik voel iets aan men voeten. Ik probeer er naar te kijken maar dat is moeilijk door water. Ik kijk weer naar Jonas maar die zie ik niet meer. Nu heb ik het daar het is Jonas. Ik pak hem bij zijn zwembroek en trek hem omhoog. Hij komt met een beweging recht en toch blijft het mij verschieten.
We zwemmen een beetje verder. Jonas wandelt op de bodem en ik knuffel hem. Ik kus hem op zijn lippen en steek men tong in zijn mond, onze tongen dansen. Jonas legt zijn hand op men kont , stopt even de kus en zegt speels:' lik zocht u rug.' Ik pak zijn andere hand en leg het ook op men kont, daarmee probeer ik te bevestigen dat ik het niet erg vind. Ik laat men handen over zijn gespierde borstkas glijden tot aan de hoogte van zijn navel. We blijven kussen en dansen met onze tongen een vurige tango.

Jonas pov
Als de kus gedaan is, gooi ik haar een beetje veder in het water. Ik zien hoe ze naar de kant zwemt en men t-shirt aandoet. Ik kom naar haar en zeg. Mag ik mijn T-shirt niet terug. Ze knikt speel neen en zegt: 'als ik nat ben kan ik moeilijk in zo een spannende kleren he en daarnaast zo kan ik ook nog wat genieten van men uitzicht' ze legt haar handen op men borstkas en kust me rap. Ik doe men broek aan en pak de rest van haar kleren op.

Eenmaal aan de tent van Mila aangekomen, hoor ik Charlie haar gesnurk tot buiten. Ze zegt :'mag ik men kleren nog terug.' Ik knik neen en tuit men lippen naar haar. Ze laat haar handen op mijn wangen komen en geeft me een rappe kus. Zij gaat naar binnen en ik ga verder naar men eigen tent.

My love my life ~ jila ( voltooid)Where stories live. Discover now