DAM

304 18 1
                                    

JONAS POV
Ik kom de refter binnen. " mevrouw " begroet ik Dora. " zeg maar Dora" zegt ze. " Jonas jij krijgt de job van muziekleraar op het DAM , proficiat, je start binnen een maand. " zegt ze vrolijk. Ik ben dolgelukkig en geef haar een knuffel. Ik denk wel in mezelf jammer voor Jimmy die de job niet krijgt. " straks wordt je voorgesteld in de refter" zegt ze en ze zwaait me uit. op de gang kom ik Mila tegen. " Mila ?!" Ze komt naar me toe gelopen en ze kust me. " wat doe jij hier ?" Vraagt ze gelukkig. " die job , ik heb hem, ik ben leerkracht muziek op het dam !" Zeg ik fier. Ze knuffelt me en zegt : echt , ik ben zo trots liefje." We knuffelen even. " ik moet nu gaan luisteren naar mijn uitslag voor leerkracht Dans!" Zegt ze.

" met een beetje geluk zijn we weer elke dag samen. " zeg ik smeltend. " ja dat zou geweldig zijn" zegt ze. Ik kus haar rap en als ze vertrekt, geef ik een zacht tikje op haar kont en ze gaat verder. Ze kijkt me gespeeld bood aan en vertrekt verder. Een beetje verder zie ik een paar leerlingen naar ons staren. Ik denk fans want eentje wilt een foto, het is een laatste jaar ik herken haar nog van op school.

In de refter
Dora : mensen, pers , leerlingen ,vele leerkrachten treden af maar ik wil jullie eerst voorstellen aan jullie nieuwe leerkrachten.  

/Ik sta naast Mila maar ze wil niks lossen. Meestal kan ik haar lezen maar nu niet. /

Jullie leerkracht drama of acteren is Charlotte Timmermans.

/Mila en ik verschieten , Charlie werkt ook op school. /

Jullie leerkracht muziek is Jonas van Loo.

/ik ga naar voor , ik zie dat er wordt gegild door meisjes en jongens maar Mila en Jimmy zijn toch wel het luidst./

Jullie leerkracht Dans is Mila Santiago.

/ Mila komt naar voor en ik heb nog nooit zo hard geklapt. Wij samen elke dag op school. Fantastisch denk ik/

Jullie toeverlaat, jullie studie begeleider  is Alex de Coninck .

/ we schrikken weer , we zijn bijna compleet , jammer van Jimmy. /

De leerkracht theoretische vakken wordt de onbekende Gio Wenan.

/ een jonge ,goed uitziende man komt op het podium , hij is Iets ouder dan ons. We schudden handen. Hij lijkt me wel vriendelijk. Als hij Mila maar met rust laat./

Nu nog een belangrijke mededeling ....

Hopelijk snappen jullie het onderscheid x

My love my life ~ jila ( voltooid)Where stories live. Discover now