*optreden*

353 12 0
                                    

Mila pov
De dag is gedaan en we gaan slapen. Ik kruip dicht tegen Jonas aan , dat voelt goed. Ik ga met men handen over zijn borstkas onder zijn t-shirt. Ik trek zijn T-shirt uit. Ik lig nu tegen zijn bloot bovenlijf. De warmte komt over. Niet veel later vallen we in slaap.

We worden stilaan wakker. Ik kruip onder de douche. Het water stroomt langs men naakte lichaam. Het is een regendouche dat ik zalig ik sta er midden in. De douche heeft maar drie muren. De ene kant is open, zelfs geen gordijn of deur. Ineens zit er iemand naar me te staren. Een knappe jongen in een broek. Hij kijkt gewoon hoe ik me was. Hij komt dichter en toont me nu het bandje dat hij rond men linkerpols doet. Het is een bruin bandje dat goed bij men andere van hem past. Het is super mooi , er staat ingekerfd

MILA ❤️JONAS

Ik kus hen en bedank hem. Met men hand wrijf ik over zijn rug. Ineens keer ik me. Nu staat hij onder het water met zijn broek nog aan. Hij schrikt wakker. Ik verlaat de douche en lag met hem. Niet veel later volgt hij me en we kleden ons aan in onze outfit voor het optreden. Charlie vraagt me al via sms waar we blijven.

Vijf minuten later komen we beneden aan. " jullie komen nog eens " zegt Alex, die ons alweer voor is. " kom Mila eten " zegt Charlie kort. We vertrekken naar het ontbijt en ze vraagt: " wat is er gebeurt." Ik leg uit wat er gebeurt is bij de douche. Bij het zien van het bandje, smelt ze helemaal:" Woow, zo mooi." We gaan terug eten en Charlie complimenteert Jona met zijn smaak in armbanden.

Jonas pov
"Ik weet niet of dat een compliment is " zeg ik. Iedereen moet lachen. Het ontbijt duurt niet zo lang, want we moeten voort. We stappen weer naar het park en weer heb ik Mila haar hand vast. Maar nu lopen we tegen elkaar aan. Ze kussen soms zachtjes en kort , maar ik snak naar meer. Net voor we opgaan kus ik haar nog eens lang en zeg :" een halfuur zonder kussen kan je dat aan ?" " kan jij dat wel aan" zegt ze met de nadruk op die jij.

" neen ik denk het niet" zeg ik gespeeld triest. " Ouhnn " antwoord ze en ze kust me lang en loopt dan op. Niet veel later ga ik op en we hebben een wonderbaarlijk optreden.

Mila pov
Het optreden is gedaan en we hebben nog een dag in Nederland. We gaan er volop van genieten dat is zeker. Eerst gaan we eten, we eten pizza in een pizza hut niet veel verder van het park. Ik loop met Jonas weer Hand in hand. Daarna ga ik bij Charlie lopen en we gaan samen met ons twee gaan shoppen in de stad. De jongens gingen naar het hotel.  We weten niet wat ze doen. Maar wij kopen veel en we maken veel plezier. Ik heb Jonas zijn bankkaart mee gekregen. De laatste winkel is een lingeriewinkel. We gaan binnen en kijken wat rond. Ik zie direct iets dat Jonas graag zou zien dus ik koop het. Charlie vond voor haar ook iets. Het is heel kleurrijk en speels, net zoals zij ook is.

Jonas pov
We zitten op Alex zijn kamer en spelen wat spelletje. Uiteraard ook een paar met drank, ik kan het wel aan maar Jimmy niet. We leggen hem op bed en we besluiten om te stoppen. Want Alex is ook wat tipsy. De meisjes komen terug met veel zakken. Ik ga mee met Mila naar onze kamer. Wat de andere doen weet ik niet. " hoe was het ?" Vraag ik haar. " super! Ik heb ook iets moois mee" zegt ze met een ondertoontje dat ik graag hoor. Ze toont me het setje en ik knik:" dat mag je me altijd eens showen." Mila lacht :" in België!" Zegt ze. We vallen niet veel later , na veel gekus uiteraard, in slaap. Mila in mijn armen. De beste manier.

Morgen avond vertrekken we al terug. Ik ben benieuwd wat morgen zal Brengen....

My love my life ~ jila ( voltooid)Where stories live. Discover now