•verdwenen•

318 18 2
                                    

Jonas pov

Ze komt uit het hokje Met de setjes in haar hand, nu had ik toch verwacht dat ik het al eens mocht zien. "Allleee" zeg ik triest. Ze glimlacht en doet een teken met haar vingers dat ik haar moet volgen. We lopen naar de kassa en ik haal mijn bankkaart tevoorschijn ze glimlacht naar me terwijl ik de code intoets , ineens als we op straat zijn wordt Mila haar tas gestolen. Ik roep naar de dief." Elaa" en loop hem achterna. Ik pak men gsm en bel Mila.

M: Jonas waar ben je ?
J: ik ben achter de dief aan , ga jij om Thor en Esmée , ik zie je vanavond!
M: Oke wees voorzichtig
J: altijd

Ik leg af want waarschijnlijk heeft ze de helft maar verstaan omdat ik zo aan het hijgen was van het lopen. Ik blijf verder lopen tot hij ineens verdwenen is. De zwarte vlek voor me is weg , ik beslis om links in te slaan en hem daar te zoeken. Eigenlijk kan het ook ene haar zijn , het is gewoon een vlek, een dief.

Ik kijk links en dan rechts ik blijf stilletjes stappen, voet voor voet. "Oh" ik schrik , een kat passeert me rap. Ik stap verder en kijk elk hoekje om. Ik voel trillingen in men broek van men gsm maar laat het gewoon begaan. Ik stap verder en dan wordt het zwart, een doek wordt op men mond geduwd en het is allemaal zwart.

Mila pov

Het is een halfuur geleden dat Jonas weg liep , ik maak me zorgen. Ik heb de kindjes in bad gestoken en Esmée kijkt tv nu. Ik zit te staren naar het kleine schermpje voor me.mijn gsm , ik wacht en wacht en blijf wachten op een melding of gewoon iets hoe ik weet dat alles Oke met hem is. Esmée vraagt :" waar is papa ?" En ik huil , ik kan niet stoppen. "Ik weet het niet meisje" zeg ik als ik in haar mooie oogjes kijk. Die oogjes heeft ze van haar vader. Ik herken hem zo hard in onze kinderen. De handelingen , het uiterlijk en zeker de ogen. Ze hebben allebei Jonas' ogen.

Dus ooit zullen zijn ook iemand vinden zoals ik die verdwaald erin geraakt. Esmée kust me op men wang en gaat zelfstandig naar bed. Ze wordt zo groot. Ineens gaat men gsm af ; u heeft een bericht van : Jonas💋
Met alle spoed doe ik het bericht open . Ik ween wanneer ik het lees.

Waarom had je me eigenlijk verlaten ?

My love my life ~ jila ( voltooid)Where stories live. Discover now