*JIMMY*

403 14 1
                                    

Telefoongesprek Mila en Charlie
M: en ?
C: ja het ging. super , hij wil zorgen voor men kindje en mij. Morgen gaan we naar de gynaecoloog
M: super voor jou ! Veel succes
C: Mila ?
M: ja!
C: wil je het ons wel zelf laten vertellen aan Jonas. Jimmy zou dat graag doen.
M: Oke dat wordt moeilijk maar het zal wel lukken
C: Dankje
M: dat is graag gedaan Charles

Mila pov
Ik leg de telefoon terug en nestel me weer in Jonas zijn armen. " wat was er met Charlie " vraagt hij nieuwsgierig. "niets, meisjesdingen" zegt ik. Ik sta op uit de stoel, men chocomelk is op en Jonas en ik gaan ontbijten beneden. We zitten over elkaar en eten brood met beleg, ochtendbeleg zoals choco. Na het ontbijt komt men vader thuis maar die in zo moe dat hij direct naar zijn slaapkamer gaat. " die was moe " zegt Jonas. Ik sta recht en ga naar hem ik pak zijn hand en trek hem mee naar de zetel. Hij gaat eerst liggen in de zetel en ik tussen zijn benen met men hoofd op zijn borstkas. Een beetje later kijken we naar een opname. Het programma heet : QUANTICO . We vinden het allebei geweldig het is spannend en ook dramatisch. We zitten al aan seizoen twee aflevering zeven.

Na twee episodes gaan we ons klaarmaken .ik kleed me om in de badkamer en Jonas is aan het wachten op mij in men slaapkamer. Ik maak een briefje voor men papa en leg het op de keukentafel. Het briefje luid als volgt:

Dag papa
Jonas en ik zijn naar zijn thuis.
Ik ben rond 17 u thuis .
X Mila

Jonas trekt de deur achter hem dicht en we vertrekken te voet naar zijn plaats. Vandaag mag ik zijn valies maken, spannend. Ik ken zijn kleerkast echt helemaal , vaak draag ik om te slapen of om op te staan gewoon een T-shirt van hem. Die zitten comfortabel.

Jonas pov
We komen aan bij mijn thuis en niemand behalve Yoni is thuis. We begroeten haar met een simpele hallo en gaan dan naar mijn kamer. Yoni was niet alleen, eigenlijk zelfs met drie, Haar vriend ,de baby en zij. Ik leg me op bed en leg de valies naast me. Ze pakt eerst 2 truien in en dan broeken, dan gaat ze naar de t-shirts , handdoeken en toiletgerief.

Nu staat ze bij mijn onderbroeken. " in welke komt u kontje het best uit " zegt ze met een speels ondertoontje. Ik zeg " Eej !" Ze komt naar mij en kust me zachtjes. Daarna pakt ze ze in. Dan gaat ze naar de zwembroeken en weer stelt ze haarzelf de vraag. Ze pakt een spannende maar niet te korte zwembroek. Dan kousen en ik zeg :" goed zo , mooi gedaan." Mila schudt met haar hoofd. " we zijn nog iets vergeten ik voel het." Zegt ze. " ik weet het " zegt ze en ze loopt naar de andere kant van het bed .....

My love my life ~ jila ( voltooid)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum