VOGELVRIJ?!

375 14 1
                                    

Vervolg op roooddddd
" Jonas ?!" Hij loopt naar men bed en kust me op mijn voorhoofd. In de deuropening zie ik Mila ook staan. " ben je vrij ?" Vraag ik. " vogelvrij!" Zegt hij trots. Hij verlaat samen met Mila de ruimte want ze moeten nog Manuel gaan bedanken , die had het kunnen aantonen dat deze arrestatie gewoon een corrupt complot was.

Mila pov
Dit heb ik gemist , zijn stevige hand in de mijne en zo over straat. Ik kan men ogen niet van hem afhouden. " ik hou van je " zeg ik plots . " ik nog meer van jou men kleintje " zegt hij daarna pakt hij me op en kust me zachtjes.  We stappen verder naar de auto. " ik rij " zegt hij iets rapper dan mij.

Als we bij men vader zijn huis aankomen, staat hij al bij de voordeur. " blij dat je vrij bent makker " zegt hij tegen Jonas en ze geven elkaar een korte knuffel. " bedankt " zegt Jonas oprecht. " ik kan mijn Mila haar geluk niet afnemen he " zegt men vader terwijl hij knipoogt naar mij. We lopen verder naar de living en we drinken iets . " mag Jonas blijven slapen ?" Vraag ik hem. " euhhmmm als jullie niets gaan doen wat ik niet zou doen" zegt hij met een ondeugend ondertoontje. " papa !!" Zeg ik met een zucht . " dus dan mogen we eigenlijk alles doen" zegt Jonas opmerkzaam. Ik wil mijn vader duidelijk maken dat hij ons even moet alleen laten dus ik begin Jonas te kussen en dan vraag ik met men tong de dans aan. Ik weet dat Jonas dat niet leuk vindt als andere mensen staan te kijken , maar mij weigeren , neen dat kan hij niet. We blijven gaan en men vader kan het eigenlijk heel rap al niet meer aan en gaat naar de keuken.

"Eindelijk privacy"zeg ik. " we konden ook gewoon naar je kamer gaan he ?!" Zegt Jonas opmerkzaam. " vond je dit dan niet leuk , Oke zal ik onthouden dan hou ik geef ik men kusjes niet meer aan jou he ." Jonas zijn ogen gaan super groot open en zonder denken kust hij me op de manier dat ik hem daarnet was aan het kussen.

We gingen naar boven , maar Jonas had geen slaapgerief bij. " ik heb mijn pyjama niet mee" zegt hij zacht. " voor mij is dat geen probleem hoor, slaap maar in je onderbroek of minder " zeg ik ontdeugend. " Oke maar dan moet jij ook geen pyjama aandoen, anders ga ik wel bij je vader slapen." " neen neen blijf , ik zal ook in men ondergoed slapen." Jonas kroop onder het deken en ik ga dicht tegen hem liggen onze warmte vloeit van elkaar over. Na een nachtzoentje ( of tien) ga ik slappen en Jonas ook. Maar op dat mooie moment wordt jonas ineens gebeld....
Sorry dat ik lang niet heb gepost !! Lees zeker ook men ander verhaal :

JILA in hart en nieren!!

My love my life ~ jila ( voltooid)Where stories live. Discover now