•topless•

321 15 2
                                    

Mila pov
Oneen , dat hij dat moest vinden. De eerste die hij zag was al zo anders gevormd. Ik wissel een blik met Jonas die hier ook geen raad mee weet. "Jongen dat is iets van mama, voor de grote vrouwen" zegt Jonas en hij pakt het af. Jonas heeft het met veel zelfvertrouwen in zijn handen , een beetje raar eigenlijk.

Ik wist wel dat ik beha loos was wakker geworden maar dat Jonas het in de gemeenschappelijke badkamer had laten liggen, dat wist ik niet. Thor trekt hem er niets van aan en gaat verder spelen. "Amai slim" zeg ik tegen Jonas. Hij komt dichterbij en geeft me de beha terug. Ik had nu al een andere aan dus deze leg ik bij de was. "Ja ik was het vergeten " zegt Jonas. "Nu moet je wel een tegenprestatie leveren" zeg ik. Hij kijkt me met ingetrokken wenkbrauwen aan en vraagt :"welke ?"

"We gaan nu naar de winkel, want ik kan wel nieuwe stuks gebruiken" zeg ik. Hij knikt en vraagt:" en wat met Thor?" "Er is daarnaast een binnenspeeltuin waar hij al altijd naar toe wou met een vriendje dus die gaan we halen" zeg ik. Jonas knikt en roept Thor erbij.

Jonas pov

We komen aan bij de winkel ma dat we Thor en Lucas hebben afgezet in de binnenspeeltuin. Mila loopt een winkel binnen en deze winkel valt me op. Ze had hier al iets gekocht en het was wel mooi maar ook prijzig. Ma een kwartier zit ik voor het paskotje te wachten. "Ik verveel me" zeg ik. "Rustig nog twee passen " zegt ze. "Waarom mag ik niet komen kijken ?" Vraag ik teleurgesteld. "Omdat Je een geniepige snoeper bent" zegt ze gevat.

Ze doet het gordijn open en ik zie wat ik niet verwachtte ....

My love my life ~ jila ( voltooid)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt