24

186 9 0
                                    

Louis:
*jaar later*

Ik en Harry zijn met de jaar echt nog dichter bij elkaar gegroeid. Ik had een baan en hij en woonde samen in een appartement. 2 x in de week gaan we opzoek bij hazz mam. En van mijn ma en pa heb ik niets meer gehoord. Tot nu mijn ma een bericht stuurde..

Mam: Lou bby sorry... echt ik mis je.

Mijn vraag is echt hoe ze ineens nu pas stuurt. Is ze zo lang boos geweest.

Mam: Loulou echt ik wil iets kwijt. Ik en je pa zijn uit elkaar al een maand en het heeft me aan het denken gezet ik heb de foto's van jou en Harry bekeken. En jullie zijn echt cute samen. Ik had nooit zo tegen je hoeven doen het os niet jouw schuld ik weet dat het mijn schuld was maar je pa liet me ook zo doen omdat hij er heel hard tegen was. Ik miste je zo erg dat ik met hem ruzie maakte en ja nu is het een maand uit. Lou ik weet wat ik fout heb gedaan en weet ook dat ik niet de perfecte mam ben geweest maar plss vergeef me en kom nog eens langs met Harry. Hij ziet er een heel vriendelijke uit. Hoop dat hij goed voor je heeft gezorgd.

Lou: mam ik mis je ook. En is oke ik vergeef je en is goed dat ik en hazz morgen komen.

Mam: is perfect! Blijven jullie dan ook eten ?

Lou: ja hoor.

Mam: oke top tot morgen ly!

Lou: lyt mam

Dit had ik helemaal niet verwacht maar ben blij dat alles terug goed is tussen ons.  "Hazz morgen gaan we op bezoek bij mijn ma." Zeg ik tegen hem. En hij kijkt me met grote ogen aan. "Lou hoezo ineens zou je het wel riskeren"  "ja waarom niet mam heeft spijt hazz echt spijt en ik mis haar" "oke als jij het zegt." Zegt hij en knuffelt mij. "Wil hebben lezen?" Vraag ik aan hem en hij schud zijn hoofd. "Ik geloof je boobear" hij geeft me een zoen op mijn hoofd en zet een film op. "Alles word hoe het moet zijn" is de eerste zin dat er op komt en ik weet dat het bij mij juist hetzelfde gaat zijn. 

* sorry voor het korte stukje maar dankje om het te lezen xx*

plss remember me ||❤|| Larry Stylinson ||❤||Место, где живут истории. Откройте их для себя