12

232 13 1
                                    

harry:

ik fietste naar huis met tranen in mijn ogen ik gooide mijn fiets tegen de meur en ging binnen in huis. ik schopte mijn schoenen uit en mijn tas weg ik storm rap naar boven en plofte me huilend op het bed. waarom moest dit nu gebeuren waarom Louis herkent me gewoon niet meer het is over ik snap niet dat dit kon gebeuren fuck mijn leven waarom moet dit bij ons gebeuren waarom moet het toch altijd slecht aflopen met me besta ik soms alleen uit ellende of wat alles wat ik doe is verkeerd of loopt fout alles ik had beter gehoopt dat ik dood ben want dit is niet hoe ik wil leven.

ik hoorde geklop op de deur. "Harry ? alles ok" vroeg mijn moer. "ga weg!" schreeuw ik naar haar. "hazza liefje wat is er." "niet laat me gewoon fucking gerust ok!" riep ik terug dit is de eerste keer dat ik zo op haar reageer en ze weet blijkbaar niet wat ze moet doen. "hazz plss, ik zie je niet graag zo laat me je helpen." vroeg ze nog. "MAM IK ZIJ LAAT ME GERUST !" riep ik zo hard dat heel de wijk het wel kon horen. waarom luistert ze gewoon niet naar me ik wil het er echt niet over hebben ik ben woedend op mijn eigen en mijn hart is stuk. als morgen iemand een opmerking maak over mij dan ontplof ik.

na een tijdje ging ik naar beneden want ik had honger met opgezwollen rode ogen stond ik daar in de keuken met mijn haar in de war. "hazza?" vroeg Gemma. "shut te fuck up , laat me met gerust " riep ik terug. "wete Harry je luikt wel je vader even egoïstisch en brutaal als jou!" riep ze terug. ik stond vol van woede hoe kon ze mij zo noemen. ik keek haar kwaad aan en ging naar haar toe ik nam haar vast en duwde haar tegen de muur. "had je beter niet gezegd " zei ik en keek haar kwaad aan. "ze keek me pijn lijk en bang aan zo heb ik haar nog nooit gezien maar boeie. ik neep harder in haar arm en ze piepte van de pijn. ik gooide haar dan op de grond. "nog een keer zoon opmerking en je komt er niet goed van." zei ik nog en ging naar de koolkast .

ik nam eten en ging terug naar boven. ik at alles op en ging terug liggen op mijn bed en viel in het slaap hoop dat Louis morgen alles terug weet.

- volgende dag -  

ik werd wakker van mijn wekker ik had gedroomd over dat ik tattoo's  had en dat ik een lip piercing heb misschien moest ik het doen bij mij het stond me wel ik ga wel na school naar de tattoo & piercings shop. ik ging naar de bad kamer en maakte mij klaar. ik keek welke kledij ik zou dragen en zag een zwarte geschuurde broek liggen die ik nog nooit heb aan gedaan omdat het eerst mijn stijl niet was maar ik stond op om te veranderen ik ben niet meer de onschuldige jongen van vroegen ik ben fucking Harry Styles.  ik nam nog een zwart t-shirt en krok het aan zwart was nooit mijn kleur maar nu dus wel. 

ik at mijn ontbijt  op en ging naar school nee deze keer niet met de fiets met de brommer van mijn vader die hij hier achter liet. ik weet dat je een rijbewijs moet hebben en die heb ik ook. 

als ik op school aan kom kijken der veel mensen naar mij.  " mensen heb ik wat van jullie aan ?" zei ik bot en iedereen keek terug weg.  ik ging de school binnen richting mijn kluisje. ik nam mijn huiswerk en gooi hem in de vuilbak. ik zag Liam af komen naar me. "heey hazz" begroete hij me. "heb ik gezegd dat je tegen me mocht praten?" vroeg ik aan hem. "nee, maar.. " zei hij maar onder brak hem. "wel zwijg dan tegen me" zei ik en ging  richting buiten hij nam mijn arm vast en keek me aan. "wat heb jij." ik sloeg zijn arm weg en keek hem woest aan. "praat niet tegen me Payne" zei ik. en hij wou mij tegen houden. ik pakte hem bij zijn kraag  vast en duwde hem tegen de kastjes. " ik zou maar op passen Payne of je licht zo als louis in het ziekenhuis." zei ik en stamp hem in zijn maag. "natuurlijk iedereen zat rond ons te staren. "wil er iemand nog klappen!" riep ik en iedereen stormde rap weg"dacht ik al" zei ik nog en ging naar buiten. 

na een paar minuten ging de bel eindelijk. natuurlijk wam ik later in de klas want hem nog wat mensen bij een geslagen. ik dee de deur van de klas open en waren bange gezichten te zien. "styles ga maar melden aan het secretariaat. " zei hij. "met veel plezier" antwoord ik terug. en ging naar het secretariaat. 

plss remember me ||❤|| Larry Stylinson ||❤||Where stories live. Discover now